Onze Specials

Wil jij graag een op maat gemaakt video-concept uitwerken voor jouw bedrijf of winkel? Dat is ook mogelijk. Vertel ons jouw idee en wij zorgen dat het werkelijkheid wordt!

Volledig gepersonaliseerde oplossingen

Naast de PixioCard en PixioBox bieden wij volledig gepersonaliseerde oplossingen die hardware en videoschermen op unieke wijze combineren. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar al onze oplossingen hebben één ding gemeen: je trekt altijd direct de aandacht van jouw doelgroep!

Hoge attentiewaarde

Bij een gewone etalage of informatiebalie is het altijd nog maar de vraag of jouw bezoekers deze zullen bekijken. Met de Specials van Pixio bestaat daar geen twijfel meer over! Samen met jou bedenken we bijzondere videoscherm-concepten die direct de nieuwsgierigheid van jouw bezoekers prikkelen.

Helemaal in jouw huisstijl

Bij Pixio versterken de effecten van print en video elkaar in ieder opzicht. Met behulp van full-color print kan elk concept geheel worden vormgeven in eigen huisstijl, zodat deze aansluit bij de video. Maar een speciaal design voor een tijdelijke actie of promotie is natuurlijk ook mogelijk!

Oneindig veel mogelijkheden

Je hebt de keuze uit schermen in verschillende soorten en maten. We werken we met diverse grondstoffen die het omhulsel van het display vormen: van papier en stoffering tot hardcover en acrylaat. Ook kun je ervoor kiezen om het videoscherm aan te sluiten op de netstroom en te voorzien van een bewegingssensor.

Vertel ons jouw idee

Heb jij bijzonder idee voor een videoconcept, en zou je deze graag willen realiseren? Wij staan voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bellen met Pixio

Ontdek onze concepten

1. Winkeldisplays

Geef jouw interieur een extra eye-catcher met een videoscherm in stijl!

2. Lobbies en recepties

Jouw bezoekers krijgen altijd direct de juiste informatie mee bij binnenkomst!

3. Wachtruimtes

Een stukje info- of entertainment voor tijdens het wachten!

4. Promoties of speciale acties

Ideaal voor de promotie van nieuwe producten op diverse locaties!

5. Als extra point-of-sales

Bied jouw producten aan via location-based acties (bijvoorbeeld door het scannen van een QR-code)!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Pixio Specials?

Vul dan het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om je beter te hulp te staan, kun je jouw vragen alvast delen via het formulier. Alvast bedankt!

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!

    Laat je inspireren

    Eindeloos veel mogelijkheden