Visitekaartjes

Maak van jouw visitekaartje een geheim netwerk-wapen met de PixioCard.

Video business cards

Het origineelste visitekaartje ooit!

Een visitekaartje is een mooi middel om van een nieuwe ontmoeting een zakelijke kans te maken. Maar zeg eens eerlijk, waar zijn de visitekaartjes die je zelf hebt ontvangen? Ergens onderin een la waarschijnlijk. Of in een bakje met nog tientallen andere kaartjes.

De kans is groot dat ook jouw eigen visitekaartjes op zo’n vergeetplek belanden. En om dat te voorkomen is er nu het luxe visitekaartje van PixioCard. Een normaal formaat visitekaartje, maar dan met een videoscherm en jouw eigen videoboodschap!

Een normaal visitekaartje is vrij beperkt om veel informatie op te zetten. Maar ook dat probleem is nu verleden tijd. Gebruik de video bijvoorbeeld om te vertellen wat je doet of waar je voor staat!

Een visitekaartje voor een onvergetelijke indruk

Dit is waar het om draait bij ontmoetingen in het zakelijke leven: de eerste indruk. De originele visitekaartjes van PixioCard helpen jou om deze te versterken en letterlijk onvergetelijk te maken.

Jouw contactgegevens zijn net als op een gewoon visitekaartje aanwezig. Daarnaast biedt het geïntegreerde videoscherm de mogelijkheid om kort te vertellen wat je precies doet. Origineel, verrassend en effectief!

De kans is uiteraard groot dat de ontvanger jouw visitekaartje met video zo bijzonder vindt, dat hij of zij deze weer aan anderen laat zien. Zo wordt jouw visitekaartje een promotiemiddel dat voor zichzelf spreekt!

Luxe visitekaartjes PixioCard

Het meest innovatieve visitekaartje!

Vraag een gratis sample aan of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De eigenschappen van onze business cards met video

Bij PixioCard staat kwaliteit altijd centraal, voor zowel het karton als het LCD-scherm. Een business card moet indruk maken. Dat begint bij de uitstraling van de kaart. Daarom werken we met hoogwaardige producten die ervoor zorgen dat jouw boodschap optimaal tot zijn recht komt. De video business card van PixioCard bestaat uit:

  • Visitekaartje van hoogwaardig karton
  • Geïntegreerd LCD-scherm
  • Video die afspeelt bij het openen
  • Ingebouwde speaker

Meer weten over de PixioCard als visitekaartje met video? Of een sample of prijslijst aanvragen? Laat het ons gerust weten via het formulier onderaan deze pagina!

Originele visitekaartjes PixioCard

Wilt je meer weten over de PixioCard als visitekaartje en de bijbehorende prijzen?

Vul dan dit formulier in. We sturen je dan zo spoedig mogelijk onze inspiratiebrochure met een prijslijst. Heb je vragen? Laat het ons weten!

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!