Visitekaartjes

Maak van jouw visitekaartje een geheim netwerk-wapen met de PixioCard.

Video business cards

Het origineelste visitekaartje!

Een visitekaartje is een mooi middel om van een nieuwe ontmoeting een zakelijke kans te maken. Maar zeg eens eerlijk, waar zijn de visitekaartjes die u zelf ontvangt? Ergens onder in een la waarschijnlijk. Of in een bakje met nog tientallen andere kaartjes misschien.

De kans is natuurlijk groot dat uw eigen visitekaartjes ook op zo’n vergeetplek belanden. Gelukkig is er een hele goede manier om dat te voorkomen, het luxe visitekaartje van PixioCard. Het is een normaal formaat visitekaartje maar dan met een videoscherm en uw eigen videoboodschap. De kans dat deze in de bureaula verdwijnt is een stuk kleiner, maar er zijn nog veel meer voordelen. Een visitekaartje is nogal beperkt om informatie op te zetten. Dat probleem is nu verleden tijd. Gebruik de video bijvoorbeeld om te vertellen wat u doet of waar u voor staat.

Eén ding is zeker, met dit visitekaartje maakt u een originele eerste indruk.

Een origineel visitekaartje voor een onvergetelijke indruk

Dat is waar het om draait bij ontmoetingen in het zakelijke leven. Die eerste indruk, die maakt u zelf. De originele visitekaartjes van PixioCard helpen u wel om deze te versterken en letterlijk onvergetelijk te maken.

Uw contactgegevens zijn net als op een gewoon visitekaartje aanwezig. Daarnaast geeft het geïntegreerde videoscherm u de kans om kort te vertellen wat u precies doet. Origineel, verrassend, persoonlijk en effectief!

En de kans is uiteraard groot dat de ontvanger uw visitekaartje met video zo bijzonder vindt, dat hij of zij deze weer aan anderen laat zien. Zo wordt uw visitekaartje een promotiemiddel dat voor zichzelf spreekt!

Luxe visitekaartjes PixioCard

De eigenschappen van onze video business cards

Kwaliteit staat centraal, voor zowel het karton als het LCD-scherm. Een business card moet indruk maken. Dat begint al bij de uitstraling van de kaart. Daarom werken we met hoogwaardige producten zodat uw video optimaal tot zijn recht komt. De video business card van PixioCard bestaat uit:

  • visitekaartje van hoogwaardig karton
  • geïntegreerd LCD-scherm
  • video die afspeelt bij het openen
  • ingebouwde speaker

Meer weten over de PixioCard als visitekaartje met video? Of een sample of prijslijst aanvragen? Laat het ons gerust weten via het formulier onderaan deze pagina!

Originele visitekaartjes PixioCard

Wilt u meer weten over de PixioCard als visitekaartje en de bijbehorende prijzen?

Vul dan dit formulier in. We zenden u dan zo spoedig mogelijk onze inspiratiebrochure met bijbehorende prijzen. Ook beantwoorden we uiteraard al uw vragen!

Bedankt voor uw bericht

We nemen snel contact met u op!