1. Opvallend en origineel

De PixioCard garandeert jou allereerst een indrukwekkende entree. De kaart is van hoogwaardig papier gemaakt en voorzien van een geïntegreerd LCD-scherm. Hierop speelt jouw video zich af in haarscherpe beeldkwaliteit.

Pixio videobrochures

2. Aandacht gegarandeerd

Verstuur een brief of kaart naar jouw relaties en de kans is groot dat deze ongelezen in de papierbak belandt. Dat gebeurt absoluut niet bij de PixioCard. Zodra jouw persoonlijke video begint te spelen houd je de aandacht van de ontvanger vast.

Video uitnodiging

3. In je eigen huisstijl

Je hebt alle mogelijkheden om de PixioCard helemaal vorm te geven zoals jij dat wilt. Bijvoorbeeld in de huisstijl van jouw organisatie. Maar een ontwerp dat past bij een specifieke campagne of actie is natuurlijk ook mogelijk!

video brochure marketing

4. Veelzijdig en flexibel

Wil je graag een een origineel visitekaartje? Of ben je op zoek naar een bijzondere manier om jouw product te presenteren? Met de PixioCard kan het allemaal en zijn de toepassingen eindeloos.

video brochure pixiodigital

Vraag direct een gratis sample aan!

Wil je weten hoe het is om een PixioCard te ontvangen? Ervaar het zelf en vraag kosteloos een sample aan. Gratis, geheel vrijblijvend en op werkdagen binnen 24 uur verzonden!

Vraag gratis sample aan

Unieke en originele toepassingen van de PixioCard

Alle mogelijkheden van de PixioCard in 29 sec.

Meer weten?

Benieuwd naar hoe de PixioCard, PixioBox of onze Specials het best kunnen worden ingezet voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!