1. Opvallend en origineel

De PixioCard garandeert u allereerst een indrukwekkende entree. De kaart is van hoogwaardig papier gemaakt en voorzien van een geïntegreerd LCD-scherm. Hierop speelt uw video af in haarscherpe beeldkwaliteit.

Pixio videobrochures

2. Aandacht gegarandeerd

Verstuur een brief of kaart naar uw relaties en de kans is groot dat deze ongelezen in de papierbak belandt. Dat gebeurt absoluut niet bij de PixioCard. Zodra uw persoonlijke video begint te spelen heeft u de aandacht van de ontvanger vast.

Video uitnodiging

3. In uw eigen huisstijl

U heeft alle mogelijkheden om de PixioCard helemaal vorm te geven zoals u dat wilt. Bijvoorbeeld in uw eigen huisstijl. Maar een ontwerp dat past bij een specifieke campagne of actie is natuurlijk ook mogelijk.

video brochure marketing

4. Veelzijdig en flexibel

Wilt u een origineel visitekaartje? Of bent u op zoek naar een bijzondere manier om uw product te presenteren? Met de PixioCard kan het allemaal en zijn de mogelijke toepassingen eindeloos.

video brochure pixiodigital

Vraag direct een gratis sample aan!

Wilt u weten hoe het is om een PixioCard te ontvangen? Ervaar het zelf en vraag kosteloos een sample aan. Gratis, geheel vrijblijvend en op werkdagen binnen 24 uur verzonden!

Vraag gratis sample aan

Unieke en originele toepassingen van de PixioCard

Alle mogelijkheden van de PixioCard in 29 sec.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!