Toepassingen van de PixioCard

De veelzijdigheid van de Pixiocard.

Voor welk doel kan jij de PixioCard inzetten?

Geprinte communicatiemiddelen worden steeds minder gelezen, video wordt steeds populairder. Het nadeel van video is echter dat deze veel moeilijker bij de doelgroep te krijgen is. Daarom is de combinatie tussen video en print de ideale oplossing.

De PixioCard heeft de voordelen van print media en combineert die met de voordelen van video. Het stelt u in staat om op een originele manier een onuitwisbare eerste indruk te maken. Voor welke toepassing u ook kiest. Hieronder een overzicht van de meest gebruikte toepassingen, maar neem gerust contact met ons op als u een andere invulling zoekt.

Video brochures

Brochures zijn nog steeds niet weg te denken als het om promotiemateriaal gaat. Helaas neemt de effectiviteit steeds verder af. Een video brochure heeft als resultaat dat uw boodschap niet in de papierbak verdwijnt maar gelezen en bekeken wordt. Bekijk de mogelijkheden om uw video te delen met uw doelgroep, klanten of personeel.

Lees meer

Bedrijfspresentatie

Het presenteren van uw bedrijf is niet altijd even makkelijk. Zeker niet als u maar met één iemand contact heeft gehad die uw bedrijf vervolgens intern moet verkopen. Maak het uw contactpersoon nog makkelijker met een tastbare bedrijfspresentatie video.

Lees meer

Zelf de PixioCard ervaren? Vraag direct een gratis sample aan!

Uiteraard laten we u de PixioCard ervaring graag ook zelf beleven. Vraag daarom vooral een voorbeeld aan. Gratis, geheel vrijblijvend en op werkdagen binnen 24 uur verzonden!

Sample aanvragen

Productpresentatie

Een nieuw product presenteren of de werking er van uitleggen draait vooral om aandacht. Grijp die aandacht vanaf het begin en zorg dat de boodschap overkomt door middel van video in combinatie met print. Gebruik het beste van twee werelden om uw product te presenteren.

Lees meer

Direct Mail

Combineer de voordelen van direct mailing met de voordelen van video. Stuur uw video fysiek naar uw specifieke doelgroep. Laat uw boodschap goed overkomen zonder te veel te vragen van uw ontvanger. Schotel een duidelijke video voor; via direct mail.

Lees meer

Uitnodigingen

Een originele uitnodiging maakt uw genodigden nieuwsgierig naar uw event zodat ze ernaar uitkijken. Wat is er nou mooier om ze uit te nodigen via een persoonlijke videoboodschap? Succes gegarandeerd! Bekijk de mogelijkheden van de video uitnodiging en nodig uw gasten uit via een video.

Lees meer

VideoBox

Relatiegeschenken of productsamples komen vaak in saaie dozen en dat terwijl u de ontvanger al meteen kunt pakken. Met de VideoBox voegt u een persoonlijke boodschap toe of juist een instructievideo. Zo wordt de boodschap of uw nieuwe product nog beter ontvangen.

Lees meer

Instructievideos

Het tekstueel duidelijk uitleggen van uw product of dienst is niet altijd even makkelijk. Zelfs als het u lukt kan de klant het nog anders interpreteren, als deze het al leest. Een video zet uw klanten aan om de instructies wel tot zich nemen, op een eenvoudige en zelfs leuke manier.

Lees meer

Visitekaartjes

De mogelijkheden van standaard visitekaartjes zijn nogal saai en beperkt. Het luxe visitekaartje met video maakt daar een eind aan. Laat op een originele manier een eerste indruk achter en geef tegelijkertijd veel meer informatie over uzelf of uw bedrijf.

Lees meer

Als VideoWenskaart

Wilt u een kaart met video versturen als wenskaart of als uniek cadeau? Dit kan! Ontwerp en verstuur één of enkele stuks direct via Vidley.

Lees meer

Meer weten over de toepassingen en de bijbehorende prijzen?

Vul het formulier in en we zenden u zo spoedig mogelijk onze inspiratiebrochure met bijbehorende prijzen. Daarnaast beantwoorden we uiteraard al uw vragen!

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!