Toepassingen van de PixioCard

De veelzijdigheid van de Pixiocard.

Voor welk doel kan jij de PixioCard inzetten?

Geprinte communicatiemiddelen worden steeds minder gelezen terwijl video steeds populairder wordt. Het nadeel van video is echter dat deze veel moeilijker bij de doelgroep te krijgen is. Daarom is de combinatie tussen video en print de ideale oplossing.

De PixioCard biedt de voordelen van print media en combineert die met de voordelen van video. Het stelt je in staat om op een originele manier een onuitwisbare eerste indruk te maken. Voor welke toepassing je ook kiest. Hieronder vind je een overzicht van de meest gebruikte toepassingen, maar neem gerust contact met ons op als je een andere invulling zoekt!

Zelf de PixioCard ervaren? Vraag direct een gratis sample aan!

Uiteraard laten we je de PixioCard ervaring graag zelf beleven. Vraag daarom vooral een voorbeeld aan. Gratis, geheel vrijblijvend en op werkdagen binnen 24 uur verzonden!

Sample aanvragen

Video brochures

Brochures zijn nog steeds niet weg te denken als het om promotiemateriaal gaat. Helaas neemt de effectiviteit steeds verder af. Een video brochure heeft als resultaat dat jouw boodschap niet in de papierbak verdwijnt, maar gelezen en bekeken wordt. Bekijk de mogelijkheden om videokaarten te delen met jouw doelgroep, klanten of personeel.

Lees meer

Direct Mail

Combineer de voordelen van direct mailing met de voordelen van video. Stuur jouw video fysiek naar jouw specifieke doelgroep. Laat je boodschap goed overkomen zonder te veel te vragen van de ontvanger. Schotel een duidelijke video voor via direct mail.

Lees meer

Bedrijfspresentatie

Het presenteren van jouw bedrijf is niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je maar met één iemand contact hebt gehad die jouw bedrijf vervolgens intern moet verkopen. Maak het jouw contactpersoon nog makkelijker met een tastbare bedrijfspresentatie in video en print!

Lees meer

Productpresentatie

Een nieuw product presenteren of de werking ervan uitleggen draait vooral om aandacht. Grijp die aandacht vanaf het begin en zorg dat de boodschap overkomt door middel van video in combinatie met print. Gebruik het beste van twee werelden om jouw product te presenteren.

Lees meer

Uitnodigingen

Een originele uitnodiging maakt jouw genodigden nieuwsgierig naar jouw event en laat ze er echt naar uitkijken. Wat is er nou mooier om ze uit te nodigen via een persoonlijke videoboodschap? Succes gegarandeerd! Bekijk de mogelijkheden van de video uitnodiging en nodig jouw gasten voortaan uit via een videokaart.

Lees meer

PixioBox

Relatiegeschenken of productsamples komen vaak in saaie dozen en dat terwijl je de ontvanger al meteen kunt pakken. Met de PixioBox voeg je een persoonlijke boodschap of een instructievideo toe aan jouw geschenk  Zo wordt de boodschap of jouw nieuwe product nog beter ontvangen!

Lees meer

Instructievideos

Het tekstueel duidelijk uitleggen van jouw product of dienst is niet altijd even makkelijk. Zelfs als het je lukt, dan kan de klant het nog anders interpreteren. Een inspirerende video zet jouw klanten aan om de instructies wel tot zich nemen, op een eenvoudige en zelfs leuke manier!

Lees meer

Visitekaartjes

De mogelijkheden van standaard visitekaartjes zijn nogal saai en beperkt. Maar het luxe visitekaartje met video maakt daar gelijk een eind aan! Laat op originele wijze een onvergetelijke eerste indruk achter en geef tegelijkertijd meer informatie over jezelf en jouw bedrijf.

Lees meer

Als VideoWenskaart

Wil je een kaart met video versturen als wenskaart of als uniek cadeau? Dit kan! Ontwerp en verstuur één of enkele stuks direct via Vidley.

Lees meer

Wil je een prijslijst ontvangen?

Vul het formulier in en we sturen je zo spoedig mogelijk onze inspiratiebrochure met bijbehorende prijzen. Daarnaast beantwoorden we uiteraard al jouw vragen!

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!