Direct mailings

Met de PixioCard komt uw direct mailing wel op het bureau te liggen!

Videoboodschap kaart

Het beste van print én video

Zoals u ongetwijfeld weet is Direct Mail nog altijd een zeer effectief marketinginstrument. Als mensen blijven we nu eenmaal gevoelig voor een persoonlijke benadering. Een van de grote voordelen van videomarketing is juist dat u de aandacht van de ontvanger langer vasthoudt. Zou het niet mooi zijn als u dat kon combineren?

De PixioCard combineert de voordelen van print en video. Het is daarmee een unieke manier om de USP’s van uw product uit te lichten. Of het verhaal van uw bedrijf te vertellen. Ook wanneer het om complexe producten of diensten gaat is deze combinatie een zeer effectief communicatiemiddel.

Direct video mail PixioCard
Direct mail PixioCard

Onder de aandacht komen bij mijn belangrijkste prospects is erg lastig. Een normale mailing via de post werkt niet meer, laat staan een e-mailing. Wij hebben de PixioCard nu bij vier direct mailing campagnes ingezet en het resultaat is verbluffend!

Willem Middelkoop – Pouw Rijssen

De voordelen op een rij

Kies voor de PixioCard bij uw volgende Direct Mail-campagne en profiteer van:

  • een mailing die opvalt
  • een video die verrast
  • een boodschap die overkomt
  • een ontvanger die u onthoudt

Daarbij zorgt een sterk design er ook nog eens voor dat de verschillende elementen op papier en in de video naadloos op elkaar aansluiten.

Meer weten over de PixioCard als Direct Mail? Of een sample of prijslijst aanvragen? Laat het ons gerust weten via het formulier onderaan deze pagina!

Direct mail video kaart

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

Bedankt voor uw bericht

We nemen snel contact met u op!