Direct mail

Met de PixioCard zorg je ervoor dat de boodschap van jouw direct mailing écht aankomt!

Videoboodschap kaart

Het beste van print én video

Direct mail is nog altijd een zeer effectief marketinginstrument. Als mensen zijn we nu eenmaal gevoelig voor een persoonlijke benadering. Tegelijkertijd zorgt videomarketing ervoor dat de aandacht van de ontvanger langer wordt vastgehouden. Dus zou het niet mooi zijn als je direct mail en video op originele wijze kon combineren? 

De PixioCard brengt de voordelen van print en video bij elkaar. Het is daarmee een unieke manier om de USP’s van jouw product uit te lichten, of om het verhaal van jouw bedrijf te vertellen. Ook wanneer het om complexe producten of diensten gaat is deze combinatie een zeer effectief communicatiemiddel.

Direct video mail PixioCard
Direct mail PixioCard

Onder de aandacht komen bij mijn belangrijkste prospects is erg lastig. Een normale mailing via de post werkt niet meer, laat staan een e-mailing. Wij hebben de PixioCard nu bij vier direct mailing campagnes ingezet en het resultaat is verbluffend!

Willem Middelkoop – Pouw Rijssen

De voordelen op een rij

Kies voor de PixioCard voor jouw volgende direct mail-campagne en profiteer van:

  • een mailing die opvalt
  • een video die verrast
  • een boodschap die overkomt
  • een ontvanger die jou zal onthouden

Daarbij zorgt een sterk design er ook nog eens voor dat de verschillende elementen op papier en in de video naadloos op elkaar aansluiten.

Meer weten over de PixioCard als direct mail? Of een sample of prijslijst aanvragen? Laat het ons gerust weten via het formulier onderaan deze pagina!

Direct mail video kaart

Meer meer weten over de PixioCard als tool voor direct mail?

Vul het formulier in en we sturen je zo snel mogelijk de meest actuele inspiratiebrochure met bijbehorende prijzen. Heb je vragen? We beantwoorden ze graag!

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!