Bedrijfspresentatie

Maak een blijvende indruk!

Exclusieve videobrochures

De perfectie manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen!

Uw prospects willen uw bedrijf graag beter leren kennen voor ze uw klant worden. Een persoonlijke kennismaking waarbij u uw bedrijf presenteert is dan ook veel waard. Maar de kracht van dat moment is maar tijdelijk.

Tenzij uw klanten uw bedrijfspresentatie weer makkelijk voor de geest kunnen halen. De PixioCard is hier het perfecte middel voor.

Maak een blijvende indruk

Uw bedrijfspresentatie is vaak de eerste stap in een groter proces. Uw klanten moeten intern overleggen, anderen overtuigen van uw waarde en uiteindelijk een beslissing nemen. De PixioCard helpt hen daarbij.

Men kan bijvoorbeeld makkelijk de informatie uit uw bedrijfspresentatie nog eens terugkijken. Of de video laten zien aan medebeslissers die niet bij de meeting aanwezig waren.

Is er geen mogelijkheid voor een persoonlijke ontmoeting? Dan is de PixioCard een slimme oplossing om toch uw bedrijf te presenteren!

Video uitnodiging
PixioCard ervaringen

Dankzij de PixioCard kom ik overal binnen – bij alle grote bedrijven die interessant zijn voor YOS!

Joop Opmeer - Yos Bottle

Ook perfect voor productpresentaties

Behalve uw bedrijf kunt u met de PixioCard natuurlijk ook specifieke producten presenteren. Bovendien is de PixioCard verkrijgbaar in kleinere oplages. Ideaal voor wanneer u een videopresentatie wilt versturen aan specifieke accounts of relaties.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier. We sturen u graag een sample of een prijslijst.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

Bedankt voor uw bericht

We nemen snel contact met u op!