Bedrijfspresentatie

Maak een blijvende indruk met een originele en interactieve bedrijfspresentatie!

Exclusieve videobrochures

De ideale manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen!

Prospects willen jouw bedrijf altijd graag eerst wat beter leren kennen voordat ze daadwerkelijk klant worden. Een persoonlijke kennismaking waarbij jij het bedrijf presenteert kan dan ook heel veel waard zijn. Maar de kracht van dat moment is vaak maar tijdelijk.

Met de PixioCard wordt het voor iedereen mogelijk om jouw bedrijfspresentatie weer makkelijk voor de geest te kunnen halen. Met een interactieve brochure met videoscherm waarmee je een onvergetelijke indruk maakt!

Maak een blijvende indruk

Jouw bedrijfspresentatie is vaak de eerste stap in een groter proces. Vervolgens zullen jouw klanten intern moeten overleggen en anderen overtuigen van de waarde van jouw bedrijf, om daarna uiteindelijk een beslissing nemen. De PixioCard helpt hen daarbij.

Jouw prospects kunnen bijvoorbeeld op eenvoudige wijze de informatie uit jouw bedrijfspresentatie nog eens rustig terugkijken. Of de video laten zien aan belangrijke beslissingsmakers die niet bij de meeting aanwezig waren.

Is er geen mogelijkheid voor een persoonlijke ontmoeting? Dan is de PixioCard bovendien een slimme oplossing om toch jouw bedrijf te presenteren!

Video uitnodiging
PixioCard ervaringen

Dankzij de PixioCard kom ik overal binnen – bij alle grote bedrijven die interessant zijn voor YOS!

Joop Opmeer - Yos Bottle

De perfecte manier om uw boodschap te verspreiden aan relaties of klanten!

alle details in 23 sec.

De perfecte tool voor productpresentaties

Naast het presenteren van jouw organisatie, kun je met de PixioCard natuurlijk ook specifieke producten presenteren. Bovendien is de PixioCard verkrijgbaar in kleinere oplages. Ideaal voor wanneer je een videopresentatie wilt versturen aan specifieke accounts of relaties.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier. We sturen je graag een gratis sample of een prijslijst.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil je meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als videobrochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wil je juist de PixioBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!