Ontdek de veelzijdige PixioBox!

Een luxe box met inlay op maat om producten in te verwerken. Zo kun jij jouw klanten en prospects wat extra’s meegeven!

Wat is de PixioBox?

De PixioBox is een luxe geschenkdoos met een geïntegreerd videoscherm. Vanwege de hoge kwaliteit van de box wordt de ontvanger direct geïntrigeerd.

Maar de echte verrassing komt pas zodra de ontvanger de box opent. Op dat moment begint jouw persoonlijke video namelijk met afspelen.

Dat gebeurt in haarscherpe beeldkwaliteit op een geïntegreerd LCD-scherm. Wat er op de video te zien is, bepaal je helemaal zelf. Het is zelfs mogelijk om meerdere video’s toe te voegen!

Eindeloos veel mogelijkheden

De PixioBox kan een originele verpakking zijn voor allerlei soorten geschenken. En ook met de video kun je alle kanten op.

Denk bijvoorbeeld aan een instructiefilmpje voor het product dat je verstuurt. Of een persoonlijke boodschap bij een kerstpakket. Alles kan!

Wil je de mogelijkheden eens vrijblijvend met ons bespreken? Of een sample of prijslijst aanvragen? Neem dan contact op via onderstaand formulier en we helpen je graag verder!

De PixioBox: een luxe geschenkdoos met video

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de PixioBox?

Laat je inspireren!

Wil je een prijslijst ontvangen?

Wil je graag weten hoe de PixioBox het best kan worden ingezet voor jouw bedrijf? Of ben je benieuwd naar onze tarieven? Neem vrijblijvend contact met ons. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

  Bedankt voor uw bericht

  We nemen snel contact met u op!

  Voorbeeld videobox

  Voor de presentatie van samples van onze producten aan grote retailketens gebruiken we geregeld de PixioBox. De combinatie tussen de luxe doos en het LCD-scherm is bijzonder doeltreffend!

  Moniek Janmaat – Philips Nederland

  Eindeloos veel mogelijkheden

  De PixioCard kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Door een hoge variatie in het type kaart en het schermformaat zijn de mogelijkheden eindeloos!