Video uitnodigingen

Een originele uitnodiging versturen? Vergroot de kans op uw succes met onze video uitnodiging.

Voordelen video brochure

Gebruik de PixioCard als onvergetelijke uitnodiging!

Wanneer u een evenement organiseert wilt u dit natuurlijk graag onder de aandacht brengen bij de juiste mensen. Een succesvolle beurs of een onvergetelijk feest valt of staat nu eenmaal met een goede opkomst.

Vergroot de kans op uw succes door uw gasten op een originele manier uit te nodigen met de video uitnodiging van PixioCard.

Eigen video uitnodiging maken?

De video uitnodiging van PixioCard is helemaal naar eigen ontwerp te maken. Bepaal zelf het ontwerp, pas hem aan op uw huisstijl of geef hem zijn eigen ontwerp. Er zijn verschillende mogelijkheden wat scherm en buttons betreft, u kunt het zo gek maken als u wilt. Een overzicht van wat de video uitnodiging van PixioCard uniek maakt:

  • een uitklapbare kaart van hoogwaardig karton
  • geïntegreerd LCD-scherm ( 2,3 inch tot maximaal 7 inch.)
  • video die afspeelt bij het openen van de uitnodiging
  • ingebouwde speaker
  • optie tot meerdere video’s in één uitnodiging
  • buttons om geluid en video’s te bedienen
PixioCard video brochure

Opvallend en exclusief

De meeste uitnodigingen zijn van het type dertien in een dozijn. Saai, middelmatig en onopvallend dus. Niet bepaald het gevoel dat u uw gasten wilt geven, toch? Laat hen daarom met een originele uitnodiging weten dat ze bijzonder zijn en dat hun aanwezigheid waardevol is!

De video uitnodigingen van PixioCard geven uw genodigden precies dát gevoel. De fraai ontworpen kaart van kwalitatief hoogwaardig papier is al een eerste goede binnenkomer. Maar de echte verrassing moet dan nog komen. Zodra de ontvanger de kaart opent en de video begint te spelen is de eerste onvergetelijke indruk alvast gemaakt. Naast de video heeft de uitnodiging uiteraard nog steeds alle mogelijkheden van een standaard uitnodiging. Zo hoeft niet alle informatie in de video te zitten, maar versterkt de video de uitnodiging juist en andersom.

Video brochure card
Zakelijke video uitnodiging maken

Normaal gesproken sturen wij voor onze jaarlijkse beurs een uitnodiging per post toe. Voor een aantal grote klanten hebben we dit jaar onze betreffende accountmanagers een persoonlijke uitnodiging laten inspreken.

Marielle Schoonhoven – Van den Berg Groep

De voordelen van een video uitnodiging

Een video uitnodiging is natuurlijk origineel maar heeft daarnaast nog meer voordelen. Zo straalt u allereerst professionaliteit uit, maar geeft u tegelijkertijd ook alvast een spannend voorproefje van uw evenement. Dat wekt natuurlijk de nieuwsgierigheid bij uw ontvangers, die de PixioCard bovendien vaak bewaren als een bijzondere herinnering.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Bekijk onze referenties of neem direct contact op via onderstaand formulier en we vertellen u graag meer!

Naar prijsinformatie
Originele visitekaartjes PixioCard

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

Bedankt voor uw bericht

We nemen snel contact met u op!