Video uitnodigingen

Een originele uitnodiging versturen? Vergroot de kans op succes met een video uitnodiging!

Voordelen video brochure

De PixioCard als onvergetelijke uitnodiging!

Wanneer je een evenement organiseert wil je dit natuurlijk graag op effectieve wijze onder de aandacht brengen bij de juiste mensen. Een succesvolle beurs of een onvergetelijk feest valt of staat nu eenmaal met een goede opkomst. Vergroot daarom de kans op succes door jouw gasten op een originele manier uit te nodigen met een video uitnodiging van PixioCard! 

Jouw eigen video uitnodiging?

De video uitnodiging van PixioCard is volledig te personaliseren. Je bepaalt zelf het ontwerp dat het best past bij jouw bedrijf. Er zijn diverse mogelijkheden waarmee je jouw videoboodschap nóg interactiever kunt maken. Deze eigenschappen maken de PixioCard echt uniek:

  • Een uitklapbare kaart van hoogwaardig karton
  • Geïntegreerd LCD-scherm ( 2,3 inch tot maximaal 7 inch.)
  • Video die afspeelt bij het openen van de uitnodiging
  • Ingebouwde speaker
  • Optie tot meerdere video’s in één uitnodiging
  • Buttons om geluid en video’s te bedienen
PixioCard video brochure
Zakelijke video uitnodiging maken

Normaal gesproken sturen wij voor onze jaarlijkse beurs een uitnodiging per post toe. Voor een aantal grote klanten hebben we onze accountmanagers dit jaar een persoonlijke uitnodiging laten inspreken.

Marielle Schoonhoven – Van den Berg Groep

De voordelen van een video uitnodiging

Een video uitnodiging is bovenal erg origineel, maar biedt daarnaast nog meer voordelen. Zo kun je de PixioCard gebruiken om professionaliteit uit te stralen en tegelijkertijd een spannend voorproefje te geven van jouw evenement. Dat wekt natuurlijk de nieuwsgierigheid bij de ontvangers - die de PixioCard bovendien vaak bewaren als een bijzondere herinnering.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Bekijk onze referenties of neem direct contact op via onderstaand formulier! 

Naar prijsinformatie
Originele visitekaartjes PixioCard

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil je meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als videobrochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wil je juist de PixioBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!