Inpakken PixioCards

Als de PixioCards gemaakt zijn kunnen wij helpen met de volgende stappen: inpakken, assemblage, verzending en zelfs de opslag, zodat je zelf geen voorraad op locatie hoeft te houden! 

Winnie Zwinkels is onze expert op dit gebied. Heb je hier specifieke vragen over?
Mail haar op winnie@pixio.nl.

Pixiocard prijs

Inpakken

De PixioCard wordt per stuk verpakt. De kaart wordt in een bubbelzakje en brievenbusdoosje gedaan. Het mini USB kabeltje wordt naast de kaart geplaatst en het doosjes wordt gesloten.

Inpakken + verzendklaar maken

+ Er wordt een begeleidende brief/kaart bijgevoegd. Het doosje wordt gesloten en dichtgeplakt en er wordt een adresetiket op het doosje geplakt. Klaar voor verzending!

Inpakken + verzendklaar maken + verzending binnen NL

+ De verzending naar adressen binnen Nederland wordt door ons verzorgd. Verzending naar buitenland is uiteraard ook mogelijk hiervoor kunnen wij offerte op maat maken.

Vullen PixioBoxen

PixioCard videoboxen

Vullen videoboxen

Indien gewenst kunnen wij de handeling verzorgen voor het vullen van de PixioBoxen. Wij plaatsen de producten in de inlay, voegen indien gewenst een USB kabeltje toe en voegen nog een eventuele begeleidende brief bij. De PixioBox wordt in bubbelzakje geleverd.

Vullen + verzendklaar maken videoboxen

+ Verpakken van de PixioBox in verzenddoos.

Vullen + verzendklaar maken + verzending binnen NL

+ Er wordt een adresetiket op de verzenddoos geplakt. De verzending naar adressen binnen Nederland wordt door ons verzorgd. Verzending naar buitenland is uiteraard ook mogelijk. Hiervoor kunnen wij offerte op maat maken.

Wil je meer weten over de tarieven van onze diensten?

Mail Winnie Zwinkels!