De PixioCard

Waarom kiezen tussen print en video als u het beste van die twee werelden gewoon kunt combineren? Dat is namelijk precies wat de PixioCard doet.

Een fysieke kaart met video, die begint te spelen zodra de ontvanger de kaart openvouwt.

De mogelijkheden zijn eindeloos, maar allemaal hebben ze één ding gemeen, de attentiewaarde ligt hoger dan bij ieder ander drukwerk.

Hoge attentiewaarde

Bij het versturen van een e-mail of papieren brochure is het maar de vraag of de ontvanger deze bekijkt. Bij de PixioCard bestaat daar geen twijfel over! Het unieke ontwerp prikkelt de nieuwsgierigheid en deze wordt bevestigd zo gauw de ontvanger de kaart opent.

Compleet in stijl

Bij de PixioCard versterken de effecten van print en video elkaar in ieder opzicht. U kunt de kaart vormgeven in eigen huisstijl, zodat deze aansluit bij de video. Maar een uniek design voor een tijdelijke actie of promotie is natuurlijk ook mogelijk!

Veelzijdig toepasbaar

Uw relaties verrassen met een originele uitnodiging? Of een nieuw concept presenteren in een professionele video brochure? Welke boodschap u ook wilt overbrengen, met de PixioCard komt uw boodschap gegarandeerd scherp in beeld bij de ontvanger.

Maak kennis met De PixioCard

Alle details van de PixioCard in 39 sec.

Voordelen van de PixioCard

Haarscherp LCD of IPS-scherm

De PixioCard draait natuurlijk om video, dus bent u verzekerd van een kaart met professioneel LCD of IPS-scherm waarop uw boodschap haarscherp te zien is. Deze is verkrijgbaar in 2.8 inch, 4.3 inch, 5.0 inch en zelfs 7.0 of 10.0 inch.

Kaart met meerdere video’s

Wilt u in één Pixiocard graag meerdere video’s afspelen? Dat is geen enkel probleem. Dankzij de buttons in de kaart is het mogelijk om tot 6 video’s in één PixioCard af te spelen. Met de buttons is het ook mogelijk video's te pauzeren en het volume aan te passen.

Snelle levertijd!

De PixioCard wordt geproduceerd in een productiefaciliteit in China en Nederland. Dankzij de Nederlandse fabriek kunnen wij een bijzonder snelle levertijd realiseren. Standaard 5 werkdagen en in spoedgevallen zelfs nog sneller!

Vraag direct een gratis sample aan

De PixioCard is marktleider en de onbetwiste nummer 1 van de video brochures. 

Wilt u weten hoe het is om een PixioCard te ontvangen? Vraag een direct een sample aan en ontvang de luxe videokaart. Geheel vrijblijvend en op werkdagen binnen 24 uur verzonden.

Vraag gratis sample aan

Vraag direct een gratis sample aan

De PixioCard is marktleider en de onbetwiste nummer 1 van de video brochures.  Wilt u weten hoe het is om een PixioCard te ontvangen? Vraag een direct een sample aan en ontvang de luxe videokaart. Geheel vrijblijvend en op werkdagen binnen 24 uur verzonden.

Sample aanvragen

Van visitekaartje tot A4

De PixioCard is verkrijgbaar in verschillende formaten, passend bij uw boodschap. Zo is het formaat van een visitekaartje een ideale weggever op beurzen. Het handzame A5-formaat leent zich uitstekend voor grote mailings. En met de indrukwekkende A4-PixioCard springt uw boodschap er zeker uit.   

PixioCard formaten

Met de PixioCard krijgen jouw relaties de aandacht en informatie die ze verdienen. Juist nu persoonlijk contact even niet zo vanzelfsprekend is.

Met de PixioCard stuurt u een tastbare videoboodschap met geluid naar collega’s, klanten, prospects en relaties. Presenteer de nieuwste producten en bedrijfsfilms, of blijf in contact met uw collega's op een unieke manier.

Gebleken is dat 99% van de ontvangers de video wenskaart minstens één keer opent en dat een groot gedeelte van de ontvangers uw boodschap zelfs meerdere keren bekijkt of aan anderen toont.    

Lees meer over de PixioCard tijdens corona

Eindeloos veel mogelijkheden

De PixioCard is al voor veel verschillende doeleinden gebruikt, de mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Zowel via de toepassingen en formaten.

Onze referenties

Benieuwd hoe u de PixioCard kunt inzetten? Bekijk onze referenties of neem contact op via het formulier hieronder en we vertellen u alles over de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie of wilt u een prijslijst ontvangen?

Vul dan het formulier in en we zenden u een prijslijst. Als u ook een vraag achterlaat, beantwoorden we u zo snel we kunnen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!