PixioCard: dé veelzijdige video-in-print kaart!

Met de PixioCard krijgt jouw boodschap altijd de aandacht die hij verdient!

Maak kennis met de PixioCard

Wil jij de PixioCard liever zelf ervaren? Vraag dan een gratis sample aan.

Voordelen van de PixioCard

Hoge attentiewaarde

Prikkel de zintuigen van jouw ontvangers met gepersonaliseerde designs die beeld, tekst en geluid combineren. Daarmee geef je klanten of prospects een onvergetelijke ervaring mee!

Innovatieve technologie

Een LCD of IPS scherm met haarscherp beeld dat verkrijgbaar is in formaten van 2.8 inch tot en met 10.0 inch. Speel tot wel 6 verschillende video’s af, met de mogelijkheid om jouw video's te pauzeren en het volume te regelen!

Uitstekende service

Bij Pixio kun je rekenen op een levering binnen 5 werkdagen. Neem contact met ons op voor gratis advies op maat en ontvang binnen dezelfde dag nog een reactie!

Vraag direct een gratis sample aan

Wil jij weten hoe het is om een PixioCard te ontvangen? Vraag dan direct een gratis sample aan. Geheel vrijblijvend en op werkdagen binnen 24 uur verzonden!

Sample aanvragen

Wil je een prijslijst ontvangen?

Wil je graag weten hoe de PixioCard het best kan worden ingezet voor jouw bedrijf? Of ben je benieuwd naar onze prijzen? Neem vrijblijvend contact met ons. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

  Bedankt voor uw bericht

  We nemen snel contact met u op!

  Eindeloos veel mogelijkheden

  De PixioCard kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Door een hoge variatie in het type kaart en het schermformaat zijn de mogelijkheden eindeloos!

  Laat je inspireren!

  Wil je graag weten hoe een PixioCard eruit kan komen te zien? Kijk dan eens hoe bedrijven als KLM, Heineken en 3FM onze videokaart hebben ingezet om hun klanten te verrassen. Geen enkele videokaart is hetzelfde. Dat is de kracht van PixioCard!