Video brochures

Video wordt steeds belangrijker in het marketinglandschap. Mensen willen niet meer lezen maar informatie eenvoudig tot zich nemen.

Video brochure

Maak indruk met video-in-print!

Bij het ontwikkelen van promotiemateriaal ligt een brochure al snel voor de hand. Het is een makkelijke manier om jouw boodschap op een visueel aantrekkelijke manier vorm te geven. Bovendien is een gedrukte brochure ook nog eens relatief goedkoop. Maar daar zien we ook het eerste nadeel van de traditionele brochure: het is nogal ouderwets en inspiratieloos.

Video’s spelen een steeds belangrijkere rol in marketing omdat ze een informatie op snelle en effectieve wijze overbrengen. Ook trekken ze vaak direct de aandacht van de ontvanger. De toegevoegde waarde van de PixioCard zit hem dan ook in de combinatie van video en print. Deze luxe videobrochure met LCD-scherm, valt direct op en zorgt voor een positieve experience! 

Digital video brochure

Een digitale brochure mét video?

Met de PixioCard geef je de indruk van een moderne en originele brochure. Natuurlijk staat jouw boodschap nog steeds centraal, maar dan op een manier die verrast, fascineert en overtuigt. De mogelijkheden van de video brochure zijn eindeloos. Je kunt hem helemaal naar eigen inzicht vormgeven en je hebt keuze uit verschillende formaten: van visitekaartje tot A4, van landscape tot portrait.

De video brochure van PixioCard bestaat uit:

 • een uitklapbare brochure van hoogwaardig karton
 • geïntegreerd LCD-scherm
  (minimaal 2,3 inch tot maximaal 7 inch)
 • video die afspeelt bij het openen van de brochure
 • ingebouwde speaker
 • optie tot meerdere video’s in één brochure
 • buttons om geluid en video’s te bedienen
lcd video brochure card

Video brochure in uw huisstijl

Zowel de kaart als de video geeft u helemaal vorm zoals u zelf wilt. Op die manier is het eenvoudig om de PixioCard perfect op uw huisstijl te laten aansluiten. Bovendien is het mogelijk om in één PixioCard meerdere video’s te laten afspelen.

De video brochure is dan ook voor verschillende doeleinden te gebruiken. Of u hem nu inzet als bedrijfspresentatie of om een nieuw product onder de aandacht te brengen. De combinatie tussen een brochure en video maakt dat uw boodschap nog duidelijker overkomt.

Benieuwd hoe uw brochure met video eruit kan zien? Bekijk onze referenties of neem contact op via het formulier hieronder en we vertellen u alles over de mogelijkheden.

Video brochure kaart

Meer meer weten over de PixioCard als videobrochure?

Vul het formulier in en we sturen je zo snel mogelijk de meest actuele inspiratiebrochure met bijbehorende prijzen. Heb je vragen? We beantwoorden ze graag!

  Bedankt voor uw bericht

  We nemen snel contact met u op!