Video brochures

Video’s worden steeds belangrijker in het marketing landschap, mensen willen niet meer lezen maar informatie eenvoudig tot zich nemen.

Video brochure

Video-in-print maakt indruk!

Bij het ontwikkelen van promotiemateriaal ligt een brochure al snel voor de hand. Het is een makkelijke manier om uw boodschap op een visueel aantrekkelijke manier vorm te geven. Bovendien is de ouderwetse gedrukte brochure ook nog eens relatief goedkoop. Maar daar zien we ook het eerste nadeel van de traditionele brochure: het is nogal ouderwets en inspiratieloos.

Video’s worden steeds belangrijker in het marketing landschap, mensen willen niet meer lezen maar informatie eenvoudig tot zich nemen. Maar hoe toont u uw videoboodschap aan de juiste doelgroep? Deze uitdaging is makkelijk aan te pakken met het inzetten van een PixioCard video brochure. De toegevoegde waarde van de PixioCard zit in de combinatie van video en print. De luxe video brochure, met LCD-scherm, valt direct op en zorgt voor een positieve ervaring.

Digital video brochure

Digitale brochure met video

Met de PixioCard geeft u het idee van een brochure op een moderne en originele manier vorm. Natuurlijk staat uw boodschap nog steeds centraal. Maar dan op een manier die wél verrast, fascineert en overtuigt. Via uw eigen video. De mogelijkheden van de video brochure zijn eindeloos, u kunt hem naar eigen inzicht ontwerpen en vormgeven. Zo heeft u keuze uit verschillende formaten; van visitekaartje tot A4, zowel landscape als portrait.

De video brochure van PixioCard bestaat uit:

  • een uitklapbare brochure van hoogwaardig karton
  • geïntegreerd LCD-scherm
    (minimaal 2,3 inch tot maximaal 7 inch)
  • video die afspeelt bij het openen van de brochure
  • ingebouwde speaker
  • optie tot meerdere video’s in één brochure
  • buttons om geluid en video’s te bedienen
lcd video brochure card

Video brochure in uw huisstijl

Zowel de kaart als de video geeft u helemaal vorm zoals u zelf wilt. Op die manier is het eenvoudig om de PixioCard perfect op uw huisstijl te laten aansluiten. Bovendien is het mogelijk om in één PixioCard meerdere video’s te laten afspelen.

De video brochure is dan ook voor verschillende doeleinden te gebruiken. Of u hem nu inzet als bedrijfspresentatie of om een nieuw product onder de aandacht te brengen. De combinatie tussen een brochure en video maakt dat uw boodschap nog duidelijker overkomt.

Benieuwd hoe uw brochure met video eruit kan zien? Bekijk onze referenties of neem contact op via het formulier hieronder en we vertellen u alles over de mogelijkheden.

Video brochure kaart

Wilt u meer weten over de inzet van de PixioCard als videobrochure en de bijbehorende prijzen?

Vul het formulier in en we zenden u zo snel mogelijk de meest actuele inspiratiebrochure met bijbehorende prijzen. Ook beantwoorden we al uw vragen!

Bedankt voor uw bericht

We nemen snel contact met u op!