Instructievideos

Met de PixioCard heeft u gegarandeerd de aandacht van de ontvanger!

Video brochure

Iets uit te leggen? Combineer video met print!

Het schrijven van een goede handleiding voor uw product is een hele kunst. En zelfs wanneer dat lukt kan een klant uw instructies toch nog anders interpreteren. Met een duidelijk instructiefilmpje lost u dat probleem eenvoudig op.

Alleen, de meeste klanten zullen niet zo snel uit zichzelf naar uw website gaan om een instructiefilmpje te bekijken. Met de PixioCard levert u deze direct samen met het product.

Extra service voor uw klanten

De PixioCard is daarmee een aangename verrassing voor uw klanten. Maar het verbetert de klantbeleving ook enorm!

U maakt het namelijk heel makkelijk voor uw klanten om instructies op te volgen. Dit voorkomt een verkeerd gebruik en de bijbehorende frustraties.

Zo wordt elke klant direct een tevreden klant.

Pixio productpresentatie

Handig bij presentaties

Gaat u bij klanten langs om nieuwe producten of diensten te presenteren? Dan is de PixioCard een ideaal middel om u daarbij te helpen.

Bijvoorbeeld wanneer klanten na uw presentatie een product of dienst tijdelijk uitproberen. Door een helder instructiefilmpje in de bijgeleverde PixioCard weet u zeker dat zij het maximale uit uw product of dienst halen!

En daarmee vergroot u natuurlijk weer de kans op uw eigen zakelijke succes.

Instructievideos via PixioCard

Uw instructiefilmpjes in een PixioCard?

Dat kan! We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem contact op via onderstaand formulier voor een sample of prijslijst.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

Bedankt voor uw bericht

We nemen snel contact met u op!