Shell: een opvallende PixioBox

Samen met The Plastic Bank vervaardigde Shell een herbruikbare waterfles, gemaakt van gerecycled plastic die te koop was bij alle bemande Shell-stations. Van elke verkochte fles werd een deel van de opbrengst gedoneerd aan The Plastic Bank.

Het doel van de waterfles was het reduceren van plastic afval, het helpen van de lokale bevolking in Haïti door speciale projecten van The Plastic Bank en het verminderen van verkeersongelukken door weggebruikers goed gehydrateerd te houden.

Het resultaat: een videoboodschap met inhoud

PixioCard ontwikkelde samen met onze reseller BrandBase deze speciale persbox. De box werd verstuurd naar grote bedrijven en andere influencers. De VideoBox biedt ruimte voor vier waterflessen en een geïntegreerd videoscherm. Bij het openen van de videoBox wordt hierop onder andere een documentaire over het project van The Plastic Bank in Haïti afgespeeld.

Dankzij de prachtige verpakking met de in het oog springende videoboodschap, werd deze actie een groot succes. Er werd een prachtig bedrag opgehaald voor de projecten in Haïti.

Meer over de PixioCard VideoBox

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!