De vraag: een luxe offertemap

De Holland Evenementen Groep biedt originele en goed verzorgde groepsuitjes en ‘experiences’ aan. Zij wilde graag een originele, persoonlijke manier om haar offertes aan klanten voor te leggen. PixioCard ontwikkelde een luxe offertemap, volledig in de huisstijl van de Holland Evenementen Groep. Aan de linkerkant biedt deze offertemap ruimte voor de papieren offerte en andere informatie, en aan de rechterkant een geïntegreerd display, waarop bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie of een digitaal visitekaartje kunnen worden getoond.

Video brochure kaart

De resultaten: nog persoonlijker experience

De luxe offertemap past perfect bij wat Holland Evenementen Groep wil uitstralen: persoonlijk, goed verzorgd en origineel. Met deze krachtige branding kan de Holland Evenementen Groep haar (potentiële) klanten nu nog persoonlijker aanspreken. En van het eerste tot het laatste salescontact de Holland Evenementen Groep experience uitdragen.

Meer over PixioCard bedrijfspresentaties

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!