De vraag: een opvallende introductie van de nieuwe koers

SMS sloeg een andere weg in en maakte daarover een aantal video’s voor haar werknemers. Hierin werd de nieuwe manier van werken per afdeling op heldere wijze uitgelegd. Om de nieuwe koers te introduceren wilde SMS graag een kaart voor op het bureau tijdens gesprekken met werknemers.

Voor SMS ontwikkelden wij een PixioCard. Een echte blikvanger, als bureaustandaard neer te zetten en via een touchscreen te bedienen. In het videomenu kunnen de video’s per afdeling worden weergegeven en afgespeeld. De cover biedt ruimte voor een persoonlijke uitnodiging van de directeur voor een relevante cursus.

Het resultaat: een 
informatieve blikvanger.

De PixioCard werd enthousiast ontvangen. Het mooie bureaudisplay met de persoonlijke uitnodiging zorgde dat de nieuwe manier van werken snel en soepel werd geaccepteerd binnen de organisatie.

Meer over PixioCard bedrijfspresentaties

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!