De opdracht: Een uitnodigende kaart met persoonlijke boodschap

Avery Dennison wilde graag haar contacten uitnodigen om haar beursstand te bezoeken op de Labelexpo in Brussels. Zij wilden deze contacten een kaart sturen met een USB-stick die informatie bevatte over hun thema Pioneering Change. Kortom: een uitnodiging om hun nieuwe innovaties te komen bekijken.

Het resultaat: Een speciale PixioCard met een uitsparing voor de USB-stick

Samen met onze reseller B-Creative ontwikkelden wij een PixioCard, geheel in de huisstijl van Avery Dennisson, met een uitsparing voor de USB-stick. Op het geïntegreerde videoscherm kunnen de beursuitnodiging en bedrijfspresentatie worden afgespeeld. Een mooie combinatie van corporate branding en product branding, voor meerdere doeleinden te gebruiken: als mailing, als salesmateriaal of als beursmateriaal.

Meer over PixioCard direct mail toepassingen

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!