Waar kan ik de tarieven vinden?

De tarieven kunnen worden aangevraagd via deze pagina. We sturen u dan zo spoedig mogelijk de meest actuele prijslijst toe!

Wat is de levertijd van de PixioCard?

Normaliter bedraagt de levertijd 14 werkdagen. Ook hebben wij de mogelijkheid om al binnen een week te leveren dankzij onze productielijn in Nederland. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden neem contact met ons op.

Ik heb nog geen video en/of ontwerp voor een PixioCard. Kunnen jullie ons daarbij helpen?

Zeker! We beschikken over een netwerk van professionals die u graag helpen met de vormgeving van uw PixioCard, inclusief video. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Ik wil graag één PixioCard bestellen. Kan dat ook?

Dat kan zeker! PixioCard is met name gericht op de zakelijke markt, indien u slechts één kaart met video wilt versturen kan dat via onze partner Vidley, waar u zelf u VideoWenskaart kunt ontwerpen en versturen!

Ik wil de PixioCard eerst graag zelf zien, kan dat?

Ja, dat kan! Indien voorradig kunt u via deze pagina vrijblijvend een gratis sample aanvragen.

In welke formaten is de PixioCard beschikbaar?

De populairste formaten zijn businesscard-, A5- en A4-formaat en onze videoboxen. Echter, de PixioCard wordt altijd volledig op maat gemaakt, dus ook andere formaten zijn mogelijk. De schermformaten variëren van 2,4 tot 10 inch. Als u de prijslijst opvraagt, kunt u de diverse formaten zien met de bijbehorende prijzen!

Wat is het verschil tussen een IPS- en een LCD-scherm?

PixioCards zijn standaard uitgevoerd met een LCD-scherm. Een IPS-scherm is met een iets hogere helderheid en betere kijkhoek een nét was luxer scherm. Voor een overzicht van de verschillende schermen en de prijzen die hierbij horen, vraagt u de prijslijst aan.

Hoe werkt de NFC-chip in de PixioCard?

De ontvanger van de PixioCard kan met zijn/haar telefoon met NFC chip 'scannen' en zo direct naar bijvoorbeeld een website worden geleid. Deze technologie wordt bijvoorbeeld ook gebruikt voor contactloos betalen en werkt dus heel eenvoudig!

Waar moet ik rekening mee houden als ik PixioCards in opslag wil nemen?

De PixioCard moet om-en-om opgestapeld worden zodat dat de USB-openingen niet op elkaar liggen. Uiteraard moeten ze altijd in een droge omgeving worden opgeslagen! Ook adviseren wij de PixioCard minimaal iedere 3 maanden op te laden.

Hoe kan ik een video verwisselen op de PixioCard?

Zeker! De PixioCard kan worden gekoppeld met een micro-usb-kabel, bijvoorbeeld aan uw computer. U kunt zo eenvoudig de video verwisselen. Voor meer informatie, kunt u deze video bekijken.

Bedankt voor uw bericht

We nemen snel contact met u op!