Originele zakelijke kerstkaart of nieuwjaarswens

8 oktober 2019 / Videokaart

zakelijke kerstkaart versturen

Hoewel de feestdagen misschien nog ver voor ons liggen, is een beetje voorbereiding niet verkeerd. Want een originele kerstkaart of nieuwjaarswens stelt je in staat om je bedrijf te onderscheiden van al die andere kaarten en wensen die worden verstuurd. Nu tijd investeren zorgt ervoor dat je niet, net zoals het merendeel van de bedrijven, gehaast voor de makkelijke weg kiest en een simpele Hallmark opstuurt naar je klanten en relaties. Neem nu de tijd en pak uit met een originele zakelijke kerstkaart of een bijzondere nieuwjaarswens.

Waarom een zakelijke kerstkaart of nieuwjaarswens

Nog niet overtuigd van de toegevoegde waarde van een zakelijke kerstkaart of nieuwjaarswens? Het klinkt misschien een beetje afgezaagd maar het is de ideale manier om te laten zien dat je klanten of relaties waardeert en niet vergeten bent. Maar dat moet je dan natuurlijk wel op een originele manier doen, want anders komt het al snel over alsof je het enkel doet omdat het moet. En die indruk wil je natuurlijk absoluut niet wekken. Vorig jaar gingen we daarom al in op de tips voor een goede kerstwens en nieuwjaarswens. Dit jaar vertellen we je graag meer over het versturen van een originele zakelijke kerstkaart of nieuwjaarswens.

Hoe blijf je origineel?

Wat voor de één als super origineel aanvoelt, kan voor de ander weer de normaalste zaak van de wereld zijn. Daarom is het slim om te kijken naar wat voor een kerstkaarten en nieuwjaarswensen je vorig jaar zelf hebt gehad. Maar hou vooral rekening met de ontvanger. In welke branche zit je ontvanger, en met wat voor soort partijen werken ze nog meer samen? In sommige gevallen kan een eenvoudige handgeschreven kaart al heel origineel zijn omdat je juist daarmee anders bent dan de rest. Want laten we wel wezen, origineel zijn is anders zijn dan de rest. Dit zal echter niet altijd voldoende zijn om er echt uit te springen. Voor ons is een originele kaart er een die op zijn minst het gevoel van een persoonlijke touch heeft. En wat is er nou nog persoonlijker dan een video?

Stuur een videokaart met kerst of oud & nieuw

Een videoboodschap is de meest persoonlijke manier om iemand een fijne kerst of gelukkig nieuwjaar te wensen. En zo moeilijk hoeft het helemaal niet te zijn, bekijk hier hoe je goed overkomt in een persoonlijke video. Maak voor je belangrijkste klanten of relaties een unieke videoboodschap en plaats deze vervolgens in een mooi vormgegeven PixioCard, we durven nu al met zekerheid te zeggen dat jij dit jaar de meest originele zakelijke kerstkaart of nieuwjaarswens zult versturen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan meer over de PixioCard of vraag direct een sample aan om te kijken hoe jouw zakelijke kerstkaart er uit kan komen te zien.