De vraag: een persoonlijke en opvallende uitnodiging

Arbeidsbemiddelaar Whoohoo wil laten zien dat plezier in je werk hebben een serieuze zaak is waar zij serieus werk van maken. En dat begint met goed contact en het opbouwen van een persoonlijke relatie. In opdracht van Whoohoo ontwikkelde PixioCard een opvallende videokaart met een persoonlijke videoboodschap. Afhankelijk van de doelgroep – potentiële opdrachtgevers of kandidaten – kan de videoboodschap worden aangepast.

Het resultaat: een serieus begin van een plezierige werkrelatie

“Bij het koppelen van hoogopgeleide werknemers aan werkgevers – in ons geval werkzaam in de techniek, bouw, chemie en IT – is het over en weer zaak je visitekaartje af te geven. Dat hebben we zelf gedaan met deze persoonlijke uitnodiging per videokaart. Iets groter dan een traditioneel visitekaartje, maar het idee is hetzelfde. Een primeur voor ons, waarmee we ook naar potentiële relaties laten zien dat we ons vak serieus nemen en nieuwe instrumenten willen aanpakken.”

Meer over PixioCard uitnodigingen

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!