De vraag: hoogwaardige productpromotie

In samenwerking met onze reseller viaVictor hebben wij een stijlvolle PixioCard van hoge kwaliteit ontwikkeld, volledig in de huisstijl van HP ten behoeve van de Vlaamse introductie van de HP Elite x2a, een professionele tablet die ook als laptop gebruikt kan worden. Een luxe promotiekaart met een geïntegreerd videoscherm. Op dit scherm werd een commercial en een sneak preview van de tablet vertoond.

Het resultaat: groot bereik en topomzet in de eerste maanden

De PixioCard kan door HP voor diverse doeleinden worden gebruikt: als persoonlijke informatiedrager en promotiefolder voor de detailhandel, direct mailing voor consumenten en winkeliers en als give-away op beurzen en evenementen. Deze krachtige marketingtool draagt bij aan de branding van HP als leverancier van hoogwaardige computerapparatuur.

Meer over PixioCard productpresentaties

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!