De vraag: een originele en informatieve businesscard

Een informatieve businesscard met een originele twist? Voor Touch Creative ontwikkelde PixioCard een videokaart van topklasse met een geïntegreerd videodisplay en een QR-code. Bij het openen van de kaart hoort en ziet de ontvanger direct de demovideo die Touch Creative maakte voor Air France / KLM / Martinair Cargo over de nieuwe mogelijkheden om een vracht in te checken. De QR-code leidt naar een website met meer informatie.

Het resultaat: een ‘businessclass’ give-away voor economy class prijzen

Deze hoogwaardige PixioCard werd door Air France / KLM / Martinair Cargo op diverse beurzen uitgedeeld en oogstte daar veel waardering. Behalve als beurspromotie kan de PixioCard ook worden ingezet als bedrijfsinformatie en direct mail actie. Een promotieactie met ‘businessclass’ resultaat tegen economy class prijzen.

Meer over onze PixioCard businesscard

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!