De vraag: opvallende mailing voor innovatieve reclameproducten

Subb4, partner van PixioCard, is groots in aansprekende en bijdehante reclameproducten. Om haar prospects en klanten te informeren over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van reclame, vroeg ze PixioCard een opvallende direct mailing te ontwikkelingen: een prachtige videokaart, volledig in huisstijl, met een geïntegreerd display waarop de nieuwste producten van Subb4 en een bedrijfspresentatie kunnen worden vertoond.

Het resultaat: een marketingtool die gezien mag worden

De direct mail maakt het werk van Subb4 nog zichtbaarder: “In ons werk draait alles om zien en gezien worden. Wij maken en monteren naast digitaal grootformaat communicatiemiddelen ook banners, doeken en ga zo maar door. Als je voor de klant alles uit de kast haalt, moet je dat zelf ook doen. Practice what you preach! We hebben een geselecteerde groep prospects benaderd met deze videoboodschap en dat was een schot in de roos. De toch al lage kosten hadden we er in no-time dubbel en dwars uit!”

Meer over PixioCard direct mail toepassingen

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!