De vraag: een opvallende direct mail

Het Italiaanse Sisal is groot geworden met het exploiteren van kansspelen, loterijen en casino’s. Omdat dat steeds meer online gebeurt, heeft Sisal ook systemen ontwikkeld voor mobiel betalingsverkeer. In opdracht van Sisal vervaardigde PixioCard een opvallende en aansprekende direct mail: een videokaart helemaal in de huisstijl van Sisal waarop productvideo’s van SisalPay kunnen worden afgespeeld.

Het resultaat: de ‘marketingjackpot’

De opvallende PixioCard actie gooide hoge ogen, veel relaties maakten een betaalaccount aan en downloadden de betaalapps. Sisal heeft hiermee een krachtige marketingtool in handen die met een paar simpele wijzigingen ook voor andere doeleinden kan worden ingezet. Bijvoorbeeld als relatiegeschenk of give-away op beurzen en evenementen. Sisal: “Voor een deel van onze marketing hebben we, net als de consument, ook eens een gokje gewaagd en een mailing gestuurd met de PixioCard. En geloof me, we hadden de ‘jackpot’! We gaan hem nu ook voor andere acties inzetten.”

Meer over PixioCard direct mail toepassingen

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!