De vraag: een opvallende bedrijfspresentatie

Een PixioCard hoeft niet altijd rechthoekig te zijn. Dat bewijst de bedrijfspresentatie die we ontwikkelden voor Santillana. Deze online opleider wilde een bedrijfs- en productpresentatie die een goede indruk geeft van haar aanbod en past bij haar positionering als eigentijdse opleider. PixioCard ontwikkelde een videokaart in de vorm van een tablet, volledig in hun huisstijl. Op het videoscherm kunnen naar keuze een bedrijfspresentatie van Santillana of korte productdemo’s worden afgespeeld.

De resultaten: de uitstraling van een tablet, de prijs van een printje

Door de opvallende kaart en de aansprekende video’s is de PixioCard voor Santillana een krachtige marketingtool waarmee ze diverse doelgroepen kunnen interesseren. Bijvoorbeeld scholieren en hun ouders, maar ook volwassenen die een opleiding willen volgen. Door de video en de verpakking in de huisstijl van Santillana, helpt de PixioCard haar branding als innovatieve online opleider versterken.

Meer over PixioCard bedrijfspresentaties

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!