De vraag: inspirerende productpresentaties

Een sfeervolle PixioCard met een geïntegreerd videodisplay waarop inspirerende video’s over de vakantieparken van Qurios worden afgespeeld. Dat is wat we voor Qurios Holiday Retreats mochten ontwikkelen. Volledig in de huisstijl van Qurios en bedoeld om consumenten over te halen hun vakantie bij één van de mooie Qurios-parken te boeken.

Het resultaat: inspiratie voor elke vakantieganger

Door de luxe kaart en de inspirerende video’s is de PixioCard voor Qurios een krachtige marketingtool waarmee ze diverse doelgroepen kunnen interesseren. Bijvoorbeeld gezinnen, jonge stellen of ouderen. Strandliefhebbers en actieve vakantievierders. De PixioCard kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt: promotiemateriaal op vakantiebeurzen, direct mailing of productpromoties bij reisorganisaties.

Meer over PixioCard productpresentaties

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!