De vraag: een marketingtool voor een sportieve campagne

In opdracht van Puma ontwikkelde PixioCard ontwikkelde een prachtige videobox ten behoeve van Puma’s “Forever Faster” campagne. Deze videobox, volledig in de huisstijl van Puma, heeft twee uitsparingen voor een persoonlijk geschenk en informatie over de campagne, en een geïntegreerd videoscherm. Bij het openen van de videobox wordt op het videoscherm wordt de campagnecommercial van Puma afgespeeld.

De resultaten: een sportieve en krachtige brandbooster

Met deze in het oog springende verpakking en krachtige videoboodschap heeft Puma een krachtige en multifunctionele marketingtool in handen. Bijvoorbeeld te gebruiken als cadeau voor gecontracteerde sporters en nieuwe medewerkers, relatiegeschenk voor opdrachtgevers, of give-away bij beurzen en evenementen. Doordat zowel de video als de verpakking in de huisstijl zijn, helpt de videobox de branding van Puma versterken.

Meer over de PixioCard VideoBox

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!