De vraag: uw kerstwens die opvalt tussen alle kaarten

Wilt u een keer wat anders dan een standaard kerstkaart? Een sfeervolle kerstwens die opvalt? De feestdagen vormen bij uitstek een geschikt moment om weer wat van u te laten horen. PixioCard ontwikkelt een opvallende direct mail voor u: een prachtige videokaart, volledig in uw huisstijl, met een geïntegreerd display waarop uw persoonlijke boodschap – uiteraard met de beste wensen – of bedrijfspresentatie wordt vertoond. Of wat dacht u van een VideoBox, waarin u een persoonlijke kerstwens kunt combineren met een zorgvuldig geselecteerd relatiegeschenk?

Het resultaat: een mooi marketingmoment voor sfeervolle feestdagen

De direct mail maakt uw organisatie nog zichtbaarder. Een persoonlijke boodschap die uw relaties zich gegarandeerd zullen blijven herinneren. Een sfeervol contactmoment om te bedanken voor de samenwerking in het afgelopen jaar en vooruit te blikken op wat komen gaat.

Meer PixioCard direct mail toepassingen

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!