De vraag: een knallende promotie om het nieuwe jaar goed te beginnen

Het nieuwe jaar beginnen met een knallende promotieactie? Een ludieke kerstmailing die gegarandeerd opvalt? PixioCard ontwikkelt een aantrekkelijke productpresentatie of promotiekaart voor u: een prachtige videokaart, volledig in uw huisstijl, met een geïntegreerd display waarop uw productpresentatie wordt vertoond. Met ruimte voor uw nieuwjaarsactie. Of wat dacht u van een VideoBox, waarin u de promotieactie combineert met een aantrekkelijke productsample?

Het resultaat: kickstart uw omzet voor het nieuwe jaar

De direct mail wordt gegarandeerd met veel enthousiasme ontvangen. Een persoonlijke boodschap, een promotiecode en een productsample; mooier kan het nieuwe jaar niet beginnen. Boost uw omzet gelijk vanaf de start van het nieuwe jaar. Gebruik de productpresentatie voor meerdere doeleinden: direct mail, give-away of bedrijfspresentatie, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer direct mail toepassingen

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!