De vraag: stoere promotie PME Legend mannenmode

Ter promotie van de nieuwste collectie herenkleding liet fashionmerk PME Legend via onze reseller Just Brands een PixioCard door ons ontwikkelen. Een kaart in dezelfde stoere en casual stijl als de PME Legend advertenties en commercial met een geïntegreerd videoscherm. Bij het openen van de kaart wordt de nieuwe commercial van PME Legend afgespeeld. En het ontwerp van de kaart geeft de positionering van dit stoere fashionmerk perfect weer.

Het resultaat: een multifunctionele brand activation tool

De PixioCard kan door Just Brands voor diverse doeleinden worden gebruikt: als promotiebrochure voor fashion stores en retailers, direct mailing voor alle relaties en give-away op fashionbeurzen en events. Deze krachtige marketingtool draagt bij aan de branding van PME als casual modemerk voor stoere heren.

Meer over PixioCard productpresentaties

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!