De vraag: stoere promotie Vanguard herenkleding

Ter promotie van de nieuwste collectie herenkleding liet kledingmerk Vanguard via onze reseller Just Brands een PixioCard door ons ontwikkelen. Een kaart in dezelfde stoere stijl als de Vanguard commercial met een geïntegreerd videoscherm. Bij het openen van de kaart wordt de nieuwe commercial van Vanguard afgespeeld. En het ontwerp van de kaart geeft de beleving van het merk perfect weer.

Het resultaat: een multifunctionele brand activation tool

De PixioCard kan door Just Brands voor diverse doeleinden worden gebruikt: als promotiebrochure voor fashion stores en retailers, direct mailing voor alle relaties en give-away op modebeurzen en fashion events. Deze krachtige marketingtool draagt bij aan de branding van Vanguard als modemerk voor stoere mannen.

Meer over PixioCard productpresentaties

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!