De vraag: een smaakvolle persoonlijke uitnodiging

Bierproducent Heineken riep het Star Serve programma in het leven, een wereldwijd programma om de behandeling van bier te optimaliseren. Met als doel bierdrinkers te laten genieten van een perfect getapt biertje. Onderdeel van deze campagne was een wereldwijde biertapwedstrijd voor bartenders. PixioCard ontwikkelde voor Heineken een smaakvolle persoonlijke uitnodiging. Een luxe kaart, volledig in de huisstijl van Heineken, met een geïntegreerde videoboodschap waarin bartenders persoonlijk werden uitgenodigd om deel te nemen.

Het resultaat: een overweldigende respons

De persoonlijke uitnodiging van Heineken ontketende een ware hype. Bartenders uit de hele wereld reageerden razend enthousiast op de video-uitnodiging. Het aantal aanmeldingen voor de biertapwedstrijd was overweldigend. En ook het aantal bars dat zich Heineken Star Serve bar mocht noemen, steeg na deze campagne flink.

Meer over PixioCard uitnodigingen

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!