De vraag: een duurzame, praktische bedrijfspresentatie

Voor EuroBlock, producent van industrieel verpakkingshout, ontwikkelden we een bedrijfs- en productpresentatie die een goede indruk geeft van haar aanbod en past bij haar positionering als duurzame organisatie. Een prachtige videokaart, volledig in hun huisstijl. Op het videoscherm wordt een bedrijfspresentatie in animatievorm getoond. De binnenzijde van de kaart bevat een praktische samenvatting van hun productaanbod.

Het resultaat: een krachtige internationale marketingtool

De PixioCard is een krachtige internationale marketingtool voor EuroBlock. De video en de verpakking in de huisstijl van EuroBlock helpen haar branding als duurzame producent van industrieel verpakkingshout versterken. EuroBlock: “Als producent van industrieel verpakkingshout heb je best wat aan potentiële klanten uit te leggen. De PixioCard is perfect daarvoor, vooral omdat je dingen kunt visualiseren. We hebben een bedrijfspresentatie laten maken en in vier talen laten inspreken. Geen moment spijt van! Dat hoeft echt geen mini-speelfilm te zijn. Met simpele animaties kom je al een heel eind.”

Meer over PixioCard bedrijfspresentaties

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!