De vraag: een origineel en persoonlijk visitekaartje

Een visitekaartje hoeft niet standaard te zijn. Woonhuisverzekeraar ERGO wilde een origineel visitekaartje laten ontwikkelen dat gelijk een goed beeld gaf van haar verzekeringsproducten en dienstverlening. PixioCard vervaardigde een prachtige verpakking met een uitschuifbaar videodisplay en een persoonlijke boodschap. Door aan een kant de module uit de kaart te trekken verschijnt rechts direct de persoonlijke boodschap en wordt links de video afgespeeld.

Het resultaat: een krachtige en onvergetelijke binnenkomer

Met deze persoonlijke PixioCard heeft ERGO een goede en onvergetelijke binnenkomer. Behalve als digitaal visitekaartje kan de PixioCard ook worden ingezet als bedrijfspresentatie, direct mail actie of give-away. Dankzij deze multifunctionele oplossing kan ERGO succesvol inzetten op haar marketing en haar netwerk flink uitbreiden.

Meer over PixioCard visitekaartjes

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!