De vraag: een sfeervolle en opvallende productpresentatie

Eijsink biedt totaaloplossingen aan voor de horeca. Samen met Tabster ontwikkelde ze een nieuwe manier van betalen in de horeca: TAPP. Om deze samenwerking te promoten vervaardigde PixioCard een aansprekende productpresentatie. Een sfeervolle kaart in de huisstijl van Eijsink met een geïntegreerd videoscherm. Bij het openen van de kaart hoort en ziet de ontvanger direct waarom TAPP dé betaalapp voor de horeca is. De kaart is afgewerkt met glanzend laminaat, waardoor een luxe uitstraling ontstaat. Ideaal voor een presentatie in stijl.

Het resultaat: een multifunctionele en krachtige brandingtool

De PixioCard kan door Eijsink voor diverse doeleinden worden gebruikt: als productbrochure voor horecagelegenheden, direct mailing en give-away op beurzen en evenementen. Deze krachtige marketingtool draagt bij aan de branding van TAPP als innovatieve betaaloplossing. Direct na de campagne was er een flinke piek te zien in het aantal downloads van de betaalapp.

Meer over PixioCard bedrijfspresentaties

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!