De vraag: een offertemap die uitdraagt waar Cofely voor staat

Cofely staat voor duurzame energie, technologie en digitalisering. Zij wilde graag een originele, persoonlijke manier om haar offertes aan klanten voor te leggen, die deze missie uitdraagt. PixioCard ontwikkelde een luxe offertemap, volledig in de huisstijl van Cofely. Aan de linkerkant biedt deze offertemap ruimte voor de papieren offerte en andere informatie, en aan de rechterkant een geïntegreerd display, waarop bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie of een digitaal visitekaartje kunnen worden getoond.

De resultaten: krachtige branding en een persoonlijke benadering

De luxe offertemap past perfect bij wat Cofely wil uitstralen. Met deze krachtige branding kan Cofely haar (potentiële) klanten nu nog persoonlijker aanspreken. En van het eerste tot het laatste salescontact de duurzame missie van Cofely uitdragen.

Meer over PixioCard bedrijfspresentaties

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!