De vraag: promotie nieuwe reclameslogan

Ter promotie van haar nieuwe reclameslogan ‘Welcome to the family’ liet bierproducent Bavaria door PixioCard een aansprekende videokaart ontwikkelen. Een kaart in de huisstijl van Bavaria met een geïntegreerd videoscherm. Bij het openen van de kaart hoort en ziet de ontvanger direct de nieuwe commercial van Bavaria. En van het ontwerp van de kaart loopt het water menigeen in de mond.

Het resultaat: een sterk staaltje brand activation

De PixioCard kan door Bavaria voor diverse doeleinden worden gebruikt: als productbrochure voor horecagelegenheden, direct mailing en give-away op beurzen en evenementen. Deze krachtige marketingtool draagt bij aan de nieuwe branding van Bavaria als bier voor een brede doelgroep. Uit onderzoek bleek dat de nieuwe slogan van Bavaria goed was blijven hangen bij veel ontvangers van de videoboodschap. Een sterk staaltje brand activation!

Meer over PixioCard productpresentaties

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!