Kaarten laten drukken met videoboodschap

Een kaart laten drukken met videoboodschap zorgt ervoor dat uw boodschap écht aan komt. De PixioCard zegt namelijk zoveel meer dan alleen geprinte woorden. Wij laten de kaart drukken op een stevig karton met daarin een geïntegreerd hoogwaardig LCD scherm met perfect geluid. U kunt de kaart eenvoudig per post versturen en zodra de kaart door de ontvanger geopend wordt zal deze meteen beginnen met afspelen. U kunt de videoboodschap die u in de kaart wilt hebben zelf inspreken en opnemen en wij zorgen ervoor dat deze in de kaart gedrukt wordt. Heeft u moeite om dit voor elkaar te krijgen? Wij hebben een groot netwerk van specialisten die u kunnen helpen bij de vormgeving van de kaart en het opnemen van de videoboodschap.

De voordelen van een kaart laten bedrukken

Laat u een kaart bedrukken? Dan kunt u rekenen op een aantal voordelen. Doordat de video meteen begint met afspelen heeft u gegarandeerd de aandacht van uw (potentiële) klanten. Bovendien is uit onderzoek gebleken dat mensen liever de informatie niet meer willen lezen, maar op een eenvoudige manier tot zich willen nemen. Een kaart met videoboodschap is de ideale oplossing! 99% van de ontvangers openen de kaart minstens één keer en een groot gedeelte van de ontvangers bekijken de boodschap meerdere keren. Daarnaast is ook gebleken dat de kaarten aan anderen getoond worden. Dat is de perfecte mond-op-mond reclame die u kunt hebben! 

Alle voordelen van de Pixiocard op een rijtje

- Uniek marketingmiddel
- Zorgt dat uw boodschap écht aankomt
- Hoge attentiewaarde
- Perfect als relatiegeschenk
- Ondersteunt het verkooptraject

Kaart drukken met eigen ontwerp

Een persoonlijke boodschap valt veel meer op dan een standaard bedrukte kaart. Het voordeel van een kaart drukken met eigen ontwerp is dat u dit helemaal naar eigen wens kunt vormgeven. Heeft u nog geen video en/of ontwerp voor een PixioCard? Dan helpen wij u graag daarbij! We beschikken namelijk over een netwerk van professionele grafisch vormgevers en video designers die u graag helpen met de vormgeving van uw PixioCard inclusief video. Wilt u uw gasten uitnodigen voor een speciaal event? Onze ontwerpers zijn bekend met het ontwerpen van een videokaart en kunnen dit eenvoudig en snel ontwerpen in het thema van het event. Volledig naar uw wens. Zo verzorgen we het gehele traject van ontwerp tot verzending.

Bedrukken op het beste karton

De meeste kaarten zijn van het type dertien in een dozijn. Het zijn de standaard kaarten die snel kreuken en die een boodschap over het algemeen niet op de juiste manier overbrengt. Ze zijn saai en onopvallend. Dat is niet het gevoel dat u de ontvangers wilt geven, toch? Met een kaart wilt u opvallen en afhankelijk van de boodschap wilt u de ontvangers een bepaald gevoel geven. Al onze kaarten worden gedrukt op hoogwaardig karton. De PixioCard is een kaart van kwalitatief hoogwaardig papier en is daarmee meteen een eerste goede binnenkomer. Daarna volgt natuurlijk de échte verrassing. Een video die meteen begint af te spelen bij het openen van de kaart.

De PixioCard is verkrijgbaar in verschillende formaten. Van business cards, video visitekaartjes tot A5- en A4 formaat, de mogelijkheden zijn eindeloos. De PixioCard wordt echter volledig op maat gemaakt waardoor andere formaten uiteraard ook mogelijk zijn. De formaten van het videoscherm variëren van 2,4 tot 10 inch. U kunt een prijslijst opvragen en de diverse formaten zien met de bijbehorende prijzen.

Kaart laten drukken met videoscherm

Bovendien zijn de videoschermen standaard uitgevoerd met een LCD-scherm. Daarnaast kunt u kiezen uit een IPS-scherm welke een iets hogere helderheid en betere kijkhoek heeft. In verhouding is een IPS-scherm dan ook nét iets luxer dan een LCD-scherm. Ook hier geldt weer dat u een prijslijst kunt aanvragen om de prijzen van de verschillende schermen te zien. Wist u dat het mogelijk is om meerdere video’s in één PixioCard af te spelen? Dankzij de buttons in de kaart kunt u tot wel 6 video’s laten afspelen in de PixioCard. Ook is het mogelijk om de video’s te pauzeren en om het volume aan te passen.

Dat verdient een kaartje!

Wilt u een kaarten drukken om klanten of andere relaties een speciale boodschap over te brengen? Spreek de boodschap persoonlijk in en zeg het met de PixioCard. Wij kunnen een bijzonder snelle levertijd realiseren van 5 werkdagen en in spoedgevallen zelfs nog sneller! Wilt u meer weten over het laten drukken van een kaartje bij PixioCard? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee en vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen. Wilt u ervaren hoe het is om een video-in-print kaart te ontvangen? Dat kan! Vraag kosteloos een sample aan.

Vraag direct een gratis sample aan

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!