Een unieke brochure laten maken in combinatie met een videoboodschap

Een brochure wordt door veel bedrijven gezien als een belangrijk in te zetten marketingtool. Het doel van een brochure maken is om verkoop te stimuleren en om onder de aandacht te blijven van uw klanten. Door het digitale tijdperk nemen nieuwe communicatiemiddelen zoals video en online marketing de plek over van de ooit zo populaire brochures. Maar waarom zou u alleen voor print kiezen als u ook de mogelijkheid heeft om het beste van print en video met elkaar te combineren? Speciaal voor deze vraag hebben wij de PixioCard op de markt gebracht. Een unieke combinatie van een brochure met een geïntegreerd LCD-scherm.

De PixioCard brochure laten maken en inzetten als marketingtool

De video-in-print brochure van PixioCard begint meteen met afspelen wanneer de brochure geopend wordt. Daarmee valt u direct op bij uw ontvanger. Video’s worden in het marketinglandschap steeds belangrijker. Mensen willen teksten namelijk niet meer lezen, maar op een veel eenvoudigere manier tot zich nemen. Dit maakt de video-in-print van PixioCard het ideale marketingmiddel om een boodschap over te brengen. Uit ons onderzoek is gebleken dat 99% van de ontvangers de kaart minstens één keer opent en dat een groot gedeelte van de ontvangers de boodschap meerdere keren bekijkt en aan anderen toont!

Video uitnodiging

De voordelen om een video-in-print brochure te laten maken

Een traditionele brochure maken is nogal ouderwets en inspiratieloos. Daarentegen geeft u met onze video-in-print brochure de brochure op een moderne en originele manier vorm. Het voordeel is dat u zowel de brochure als de video helemaal vormgeeft zoals u dat zelf wilt. Zo kunt u de brochure op uw eigen huisstijl laten aansluiten. Bovendien heeft u de mogelijkheid om meerdere video’s in één brochure te laten afspelen

De brochure bestaat uit:

Een geïntegreerd LCD-scherm (minimaal 2,3 inch tot maximaal 7 inch)

Video die afspeelt bij het openen van de brochure

Een uitklapbare brochure van hoogwaardig karton

Ingebouwde speaker

Buttons om geluid en video’s te bedienen

Optie tot meerdere video’s in één brochure

Brochure laten maken door Pixiocard?

De video-in-print brochure van PixioCard is een veelzijdig marketingmiddel en wordt afgestemd op uw specifieke wensen. Maatwerk dus. Wilt u meer informatie over hoe u de PixioCard als brochure voor uw bedrijf kunt inzetten? Vul dan het formulier in en we zenden u zo snel mogelijk de meest actuele informatiebrochure met bijbehorende prijzen. Wilt u ervaren hoe het is om een video-in-print brochure te ontvangen? Dat kan! Vraag kosteloos een sample aan.

Vraag direct een gratis sample aan

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!