Videoboodschap versturen per post. Hoe dan?

10 september 2018 / Bedrijfspresentatie

Pixiocard prijs

Het is misschien niet de eerste optie waar je aan denkt om je videoboodschap onder de aandacht te brengen. Maar door je video per post te versturen weet je zeker dat deze aankomt bij jouw doelgroep. Hoewel YouTube de 2e meest gebruikte website ter wereld is, betekent dit niet dat je hier ook direct jouw doelgroep mee bereikt. Er wordt namelijk ruim 300 uur aan videocontent per minuut geüpload. Zie daar maar eens uit te springen en precies jouw doelgroep te bereiken. En nou zeggen we zeker niet dat je YouTube niet moet gebruiken, maar kijk verder dan dit platform en verstuur je videoboodschap ook per post. Naar de mensen die hem echt moeten zien.

Direct Mail Video

Hoewel een video ook prima met een e-mail te versturen is zitten hier toch al snel nadelen aan verbonden. Want zeg nou zelf, hoeveel e-mailtjes krijg jij per dag binnen? En klik je dan ook op alle links die daar in vermeld staan? Waarom zou die persoon juist jouw video openen en de tijd nemen om hem te bekijken. Vaak is het snel de mailbox legen om aan het werk te kunnen.

Juist daarom is het interessant om je video te versturen in de vorm van direct mail. De standaardvorm van direct mailing is niet voor niets nog steeds razend populair; het is goed meetbaar, persoonlijk en heeft een hoge ROI (return on investment).

Met een Direct Mail Video kan deze ROI zelfs nog verder verhoogd worden, je weet je doelgroep namelijk op een onverwacht moment te confronteren met jouw boodschap. Want wie verwacht er nou een video per post? Grote kans dat de ontvanger rustig aan tafel zit met een lekker bakje koffie, het ideale moment om rustig naar jouw video te kijken. De toepassingen voor een direct video mail zijn eindeloos.

Manieren om jouw videoboodschap te versturen

Afhankelijk van je doel zijn er verschillende manieren om je boodschap over te brengen bij je doelgroep. Heb je telefonisch contact gehad met een potentiële klant en wil je deze een beter beeld geven van jouw bedrijf? Stuur dan een fysieke bedrijfspresentatie video die ze kunnen gebruiken tijdens het interne overleg bij de keuze voor jou als nieuwe partner. Maar je kan ook kiezen voor een video brochure, ondersteun video met tekst en andersom. Zo komt jouw videoboodschap pas echt goed tot zijn recht. Heb je een leuk relatiegeschenk in gedachten of een mooi sample product dat je wilt versturen? Maak het nog persoonlijker door deze samen met een video te versturen in een VideoBox.

Jouw video gewoon per post verstuurd

Het mooie van de PixioCard is dat deze gewoon door de meeste brievenbussen past. Geen extra gedoe omdat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om hem te ontvangen. Benieuwd hoe jouw videoboodschap verstuurd kan worden? Vraag vandaag nog een sample aan en je zult versteld staan.