Unieke trouwkaarten waar jouw gasten direct enthousiast van worden

3 december 2019 / Uitnodiging

unieke trouwkaart versturen gasten

Het is zover je bent verloofd. En dan? Datum kiezen, voorbereidingen treffen en nadenken over alle details die voor jullie belangrijk zijn. Want we gaan ervan uit dat je maar één keer trouwt. Reden genoeg dus om te zorgen dat de bruiloftsgasten ook zin hebben in jullie dag. Maar hoe breng je de voorpret die jullie hebben nu ook over op alle genodigden? Wij hebben hier een perfecte oplossing voor, de PixioCard.

De PixioCard als unieke trouwkaart

We horen je denken, wat is er zo uniek aan de PixioCard? Dat gaan we je vertellen. De PixioCard is een luxe kaart gemaakt van stevig karton. Het toffe is dat deze trouwkaart helemaal naar jullie eigen smaak te ontwerpen is. Naast de standaardinformatie zoals tijden, adres en cadeautip zit er ook een klein LCD-scherm in de kaart. Op het moment dat de ontvanger deze originele huwelijksuitnodiging opent speelt er automatisch een videoboodschap af op het scherm.

Originele huwelijksuitnodigingen met video

Hoe persoonlijk wil je het maken? Dat is helemaal aan jullie. Feit is: met een persoonlijke video uitnodiging prikkel en enthousiasmeer je de genodigden. Aandacht gegarandeerd! Het leuke is dat je zelfs tot zes video’s kan tonen. Dit is nog eens een originele huwelijksuitnodiging die niet snel in de prullenbak belandt. Wij zijn ervan overtuigd dat de PixioCard het beste van twee werelden combineert, video en print. Daarmee begint de voorpret bij de gasten op het moment dat de trouwkaart op de mat ploft. Zo kunnen jullie niet alleen samen maar met al jullie gasten toeleven naar de dag!

Interesse in het inzetten van de PixioCard voor jullie huwelijksuitnodiging? Laat je verder inspireren en vraag onze inspiratiebrochure aan. Liever op het gemak de PixioCard bekijken? Dat kan door onze sample aan te vragen.

De bruiloftsgasten bedanken op een bijzonder manier?

Niet alleen kan de PixioCard ingezet worden als unieke trouwkaart. Misschien zijn de trouwkaarten zelfs de deur al uit. Ook is de PixioCard perfect in te zetten als bedankje en speel je ook nog eens in op de napret. Laat een aftermovie van jullie dag maken en stuur deze na via de post. Of bedank alle gasten persoonlijk middels een videoboodschap. De PixioCard biedt veel mogelijkheden en is helemaal naar jouw wensen in te vullen. We denken graag met je mee, neem contact met ons op voor meer informatie.