Originele uitnodigingen? De PixioCard valt op!

22 augustus 2019 / Uitnodiging

Kaart met videoboodschap

Ben je op zoek naar een originele manier om mensen uit te nodigen? Of het nou is om zich in te schrijven, mee te doen aan een competitie of om ze op een unieke manier uit te nodigen voor een evenement; met de PixioCard val je op. De PixioCard is een combinatie van een standaard uitnodiging met een geïntegreerd LCD-videoscherm. Zo heb je dus de mogelijkheid om je doelgroep met een unieke of zelfs ludieke video over de streep te trekken om mee te doen aan jouw event. Met de juiste videoboodschap worden ze zelfs al enthousiast nog voor het event überhaupt is gestart. Nu klinkt dit misschien een beetje vaag, daarom hebben we een aantal originele uitnodigingen op een rijtje gezet.

Voorbeelden van originele uitnodigingen met de PixioCard

De toepassingen van de PixioCard zijn eindeloos, maar stiekem is een video uitnodiging één van de favorieten. Er is namelijk niets leuker dan mensen op een originele en unieke manier uit te nodigen. En video is daar misschien wel het meest geschikt voor, je kan namelijk direct een sfeer overbrengen waardoor de bezoekers al bij ontvangst van de uitnodiging zin krijgen om deel te nemen. Krijg een goede indruk van hoe de PixioCard als uitnodiging wordt ingezet. Heineken, 3FM en iGRACIAS! gingen je al voor.

Heineken biertapwedstrijd uitnodiging voor bartenders

Om het Star Serve programma onder de aandacht te brengen, bedacht Heineken een wereldwijde biertapwedstrijd voor bartenders. Maar hoe gaan al deze bartenders op een originele manier op de hoogte gebracht worden van de wedstrijd? Met een persoonlijke videoboodschap van Heineken zelf!

Het resultaat: een ware hype nog voor de wedstrijd begon, met een overweldigend aantal aanmeldingen en een flinke stijging Heineken Star Serve bars.

3FM Awards uitnodiging genomineerden

Elk jaar worden de 3FM Awards gehouden, maar hoe laat je de genomineerden op een originele manier weten dat ze mogelijk in de prijzen vallen? Een brief doet het tegenwoordig niet meer, maar een persoonlijke video uitnodiging had wel het gewenste resultaat.

Het resultaat: Naast dat de genomineerden positief reageerden op de uitnodiging werd er nog voor het awards event de nodige publiciteit  behaald. En niet geheel onbelangrijk, de opkomst was fantastisch.

iGRACIAS! Jubileum uitnodiging

Bij een bedrijfsjubileum hoort een feestje, en in het geval van iGRACIAS! moest dat wel via een originele uitnodiging. Klanten, medewerkers en relaties werden via een video uitgenodigd en ontvingen direct een USB stick met nieuwe informatie over het bedrijf.

Het resultaat: De uitnodiging viel goed in de smaak en het jubileumfeest werd een groot succes.

De voordelen van de PixioCard als uitnodiging

Het mooie van de PixioCard is dat hij helemaal aan te passen is naar je eigen wensen. Van het design van de kaart, tot de opties van het ingebouwde LCD-scherm. Een korte opsomming van de PixioCard:

  • een uitklapbare uitnodiging van hoogwaardig karton in verschillende formaten
  • geïntegreerd LCD-scherm (minimaal 2,3 inch tot maximaal 7 inch.)
  • video die afspeelt bij het openen van de uitnodiging
  • ingebouwde speaker
  • optie tot meerdere video’s in één uitnodiging
  • buttons om geluid en video’s te bedienen

Benieuwd hoe de PixioCard ingezet kan worden voor jouw uitnodigingen? Vraag een sample aan en ervaar zelf hoe de PixioCard jouw kan helpen je evenement tot een succes te maken.