Ludieke uitnodiging in de vorm van een video brochure. Dit zijn de voordelen.

24 juli 2019 / Videokaart

Videobrochures van PixioCard

Tegenwoordig zijn video brochures niet meer weg te denken. Het is een effectieve marketingtool en breed inzetbaar. Zowel in de zakelijke als de particuliere markt. In de onlinewereld word je snel ondergesneeuwd. De kwestie van wie het hardste roept valt op, werkt niet meer. Mensen willen gerichte boodschappen ontvangen en geen tijd verdoen aan brochures of e-mails waar ze niks aan hebben. Een uitdaging voor jou als bedrijf om te zorgen dat jouw boodschap gehoord wordt. Niet alleen moet de boodschap of uitnodiging aankomen waarschijnlijk wil je ook dat de ontvanger tot actie overgaat. Ga daarom voor een ludieke uitnodiging in de vorm van een hard copy video brochure. Dit zijn de voordelen.

Duidelijk en concreet

De PixioCard is een luxe kartonnen kaart die door elke brievenbus past. Wanneer de ontvanger de kaart opent start een video op het geïntegreerde LCD-scherm. Door de PixioCard in je eigen huisstijl vorm te geven herkent de ontvanger direct de afzender. Daarnaast kan je veel informatie kwijt in de korte videoboodschap. Geen lange lappen tekst, jouw boodschap wordt in één oogopslag duidelijk.

Persoonlijke videoboodschap

Tijd is onze grootste vijand. Iedereen is druk, druk, druk en vaak wordt er maar met een half oor geluisterd. Maak jouw video brochure ludiek door deze te voorzien van een persoonlijke videoboodschap. Door de ontvanger rechtstreeks aan te spreken en bijvoorbeeld uit te nodigen voor een aankomend evenement, wordt hij of zij geprikkeld. Ze zien iets unieks, horen de videoboodschap en raken enthousiast.

Viral in de offlinewereld

Wat is nu betere reclame dan als mensen zelf over jouw bedrijf of product praten. Door het verrassingseffect van de PixioCard weten wij zeker dat deze niet onderop de stapel verdwijnt. Sterker nog ze zullen over jouw video brochure gaan praten. Onderling met andere collega’s of juist met mensen van buitenaf. Zo krijg je extra aandacht en wordt jouw boodschap nog verder verspreidt. Viral dus, maar dan in de echte wereld 😉

Eindeloos veel mogelijkheden

Niet alleen wordt de PixioCard ingezet als video brochure of ludieke uitnodiging. De mogelijkheden gaan veel verder dan dat. Lanceer je binnenkort een nieuw product? Zet de PixioCard in als productpresentatie. Zo hoef je geen lange handleiding op te stellen en is het snel duidelijk hoe het product gebruikt wordt. Ben je bezig met nieuwe klanten binnenhalen? Maak een blijvende indruk door jouw bedrijfspresentatie in de vorm van een PixioCard achter te laten bij de potentiële klant. Of zet het in als visitekaartje! Opties genoeg. Heb jij zelf een ludiek idee waar de PixioCard perfect voor ingezet kan worden? Neem vrijblijvend contact met ons op en we denken graag met je mee.