Het beste van beide werelden

20 juli 2015 / Videokaart

Tegenwoordig wordt er veel online campagne gevoerd. Bij online marketing is onder andere de meetbaarheid erg hoog, kun je je richten op specifieke doelgroepen om je bereik te verhogen en zijn de kosten lager dan bij offline media. Je zou denken dat online marketing de effectiviteit van offline marketing overschrijdt. Is offline marketing daarom achterhaald te noemen? Online campagnes zijn in verloop van tijd steeds populairder geworden en offline campagnes wordt weliswaar minder gebruikt dan voorheen. Ondanks deze voordelen van online marketing is offline marketing zeker niet van de kaart geveegd.

Vergroot je kansen door te combineren

Uit onderzoek is gebleken dat door het combineren van offline en online strategieën er synergie gecreëerd wordt. Dit betekent dat wanneer je een offline campagne combineert met een online campagne, dat de samenwerking hiervan zorgt voor een groter effect. Wil je zeker zijn dat de boodschap overkomt, is het dus verstandig om deze zowel offline als online te verspreiden.

Stel dat je net de wekelijkse nieuwsbrief hebt verstuurd, die tot 3.427 bezoeken naar de website leidt zonder dat je gebruik maakt van offline marketing. Uit onderzoek is gebleken dat wanneer je op dezelfde dag van het versturen van de nieuwsbrief ook een offline campagne inzet, dit tot maar liefst 37 procent meer bezoeken aan de website via de nieuwsbrief kan leiden. Door de inzet van een offline campagne creëer je synergie en vergroot je dus het effect van de nieuwsbrief.

Door offline marketing te integreren in online marketing, ontstaat er ook een ander effect. Het mere-exposure effect is het effect dat optreedt bij herhaaldelijke blootstelling aan een boodschap. Hoe vaker je iets ziet of hoort, des te leuker je het vindt. Hoe vaker iemand dus wordt blootgesteld aan jouw campagne, des te groter is de kans op een positievere houding tegenover jouw boodschap.

Kies voor offline en online in één

Het unieke van de PixioCard is de combinatie van print en digitaal. Je hoeft niet te kiezen voor een billboard of een filmpje die je via het internet verspreid, maar met de PixioCard heb je het beste van beide werelden in één. Door middel van de PixioCard verstuur je een kaart met een geïntegreerd LCD-scherm die jouw videoboodschap vertoont. Met deze bijzondere koppeling draagt de PixioCard bij aan de synergie tussen offline en online marketingcampagnes. De PixioCard is zeer gemakkelijk in gebruik, bij het openen van de videokaart speelt de boodschap zich gelijk af. Je verliest dus geen tijd met zaken zoals computers opstarten en verbinden met het internet. De PixioCard is daarom zeer handig als product- of bedrijfspresentatie. Je hebt jouw videobrochure altijd bij de hand.

Wil jij ook je kansen vergroten door het beste van beide werelden te combineren? Kies dan voor de PixioCard. Met de PixioCard zorg jij voor de beste productpresentatie of een unieke uitnodiging voor jouw evenement of bijeenkomst. Er zijn talloze toepassingen te bedenken om jouw campagne succesvol te maken. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Wacht dan niet langer, neem contact met ons op als je een sample aan wil vragen.