Offertemap op maat voor cofely

24 april 2015 / Design / Videokaart

Hé, dat is een goed idee

Aan de gemiddelde offertemap zijn twee eisen verbonden: het moet er professioneel en functioneel uit zien. Maar onder het mom ‘het oog wil ook wat’ hebben wij besloten onze offertemappen nèt dat beetje extra uitstraling te geven. Daarom zijn ze voorzien van een LCD-scherm met een gepersonaliseerde videoboodschap, waardoor een eenvoudig product wordt omgetoverd tot een technologisch en eigentijds hoogstandje. Technisch dienstverlener Cofely deelt onze liefde voor vernieuwende technologie. Toen onze PixioCard hen onder ogen kwam, bleken zij dan ook zichtbaar onder de indruk te zijn. Ondanks dat hun eigen offertemap overeenkomsten vertoonde met die van ons, maakten zij gebruik van een USB-stick met daarop hun bedrijfsfilmpje in plaats van een geïntegreerd LCD-scherm waarop een video wordt afgespeeld.

Waarom een LCD-scherm?

Buiten dat een LCD-scherm er mooi uitziet, is één van de grootste voordelen dat de video direct wordt afgespeeld wanneer de map wordt geopend. De ontvanger hoeft hier dus geen extra handeling voor te verrichten, wat bij een USB-stick wel het geval is. Bovendien is het een stuk functioneler dat het product uit een geheel bestaat, in plaats van twee losse onderdelen. Cofely vroeg ons naar de mogelijkheden voor het aanpassen van hun product en een nieuwe samenwerking was geboren.

Passen en meten

Na alle wensen voor de nieuwe offertemap uitvoerig te hebben besproken, zijn we direct aan de slag gegaan voor Cofely. Aangezien een LCD-scherm meer ruimte in beslag neemt dan een USB-stick, werd allereerst berekend wat de afmetingen van het nieuwe product moesten worden. Na het maken van een gedetailleerde tekening op schaal, hebben we met wat vouw- en printwerk een template ontworpen. Aan de hand van deze template hebben we vervolgens een eerste blanco exemplaar mét video van het nieuwe product vervaardigd.

Tevreden klant

Vol spanning lieten we het blanco exemplaar aan Cofely zien.. Gelukkig reageerden zij erg enthousiast en konden de uiteindelijke mappen worden geproduceerd. Na afronding van het project liet Cofely ons weten: “wij zijn er allemaal helemaal tevreden over! De map is heel mooi geworden en het filmpje is ook top en heel geschikt! Het project is helemaal naar tevredenheid afgerond!”

En weer een tevreden klant! We gaan graag de dialoog aan met onze klanten en veel is bespreekbaar. Bekijk onze favorieten toepassingen maar eens. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook videobrochuresbedrijfspresentaties of originele uitnodigingen helemaal aanpassen naar jouw wensen. Een product op maat produceren, zoals we hebben gedaan voor Cofely, is dan ook geen enkel probleem. Kun jij onze hulp ook goed gebruiken of ben je benieuwd hoe zo’n offertemap eruitziet? Vraag jouw sample aan!