Benut de oneindige mogelijkheden van PixioCard! Juist nu elkaar zien even iets lastiger is.

Met deze veelzijdige video brochure zijn de mogelijkheden tot contact oneindig. Ontwerp de PixioCard geheel in huisstijl, binnen de vormgeving van een campagne, of stem deze af op de geselecteerde videoboodschap.

Vraag een prijslijst aan

Zet de PixioCard in als relatiegeschenk

Laat relaties ook nu weten dat u aan hen denkt Langsgaan bij klanten en contact onderhouden met relaties is even niet zo vanzelfsprekend. Daarom is het nu nóg leuker om een PixioCard te ontvangen of versturen als relatiegeschenk.

Met de PixioCard als relatiegeschenk kunt u een persoonlijke boodschap sturen en het contact warm houden, zodat ze ook aan uw organisatie blijven denken.

Gebruik de PixioCard om het verkooptraject te ondersteunen

Ook het onder de aandacht brengen van uw producten of diensten is lastiger, zeker als u gewend was dit altijd toe te lichten op locatie. Een PixioCard kan u hierbij helpen!

Gebruik de PixioCard als een normale brochure, waar u de video bijvoorbeeld gebruikt om het product of dienst te presenteren - perfect geschikt voor complexe producten of voor het binnenhalen van tenders of aanbestedingen. 

Bekijk hier de diverse toepassingen van de PixioCard:

Steek collega's of medewerkers een hart onder de riem

Waarschijnlijk werken veel collega's of medewerkers thuis. De PixioCard is een mooie en persoonlijke manier om hen een hart onder de riem te steken, te motiveren en een persoonlijk relatie met hen te onderhouden.

Vraag een gratis sample aan

Wilt u graag een prijslijst ontvangen? Of wilt u meer informatie?

Laat uw gegevens achter en we zenden u de prijslijst zo spoedig mogelijk toe. Indien u een vraag meestuurt, zullen we die uiteraard zo spoedig mogelijk beantwoorden.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!