Visitekaartje laten maken

U wilt een visitekaartje laten maken. Eentje die een indrukwekkende indruk achterlaat bij uw (potentiële) klanten. Een visitekaartje is het perfecte communicatiemiddel om in te zetten tijdens netwerkbijeenkomsten. Het probleem van een visitekaartje is echter dat deze achteraf in een la gestopt wordt en er niet meer naar omgekeken wordt. Veel ondernemers hebben dan ook moeite om een opvallend visitekaartje te maken. Een die niet in een bakje vol tientallen andere visitekaartjes gestopt wordt. Een visitekaartje maken bij PixioCard biedt uitkomst.

Een uniek visitekaartje laten maken in combinatie met een videoboodschap

De visitekaartjes van PixioCard hebben het formaat van een normaal visitekaartje, maar dan met een geïntegreerd LCD scherm waar u uw eigen videoboodschap op af kunt spelen. Wanneer u een video visitekaartje maakt is één ding gegarandeerd; u laat een originele eerste indruk achter tijdens uw ontmoeting met een potentiële klant. Op het visitekaartje zijn zoals gewoonlijk uw contactgegevens zichtbaar en daarnaast heeft u met het geïntegreerde LCD scherm de mogelijkheid om in het kort te vertellen wat u precies doet. U kunt het eigenlijk vergelijken met een elevator pitch. Tijdens deze elevator pitch heeft u een aantal seconden de tijd om aan uw gesprekspartner te vertellen wat u in het zakelijke leven doet. Met onze visitekaartjes heeft u een promotiemiddel dat voor zichzelf spreekt.

Een visitekaartje maken die echt indruk achterlaat

De eerste indruk die u achterlaat tijdens een zakelijke ontmoeting is enorm belangrijk. Er is eigenlijk dan ook geen betere manier om uzelf te presenteren als met een video. Wanneer het visitekaartje geopend wordt zal de video meteen afspelen. Uit ons onderzoek is gebleken dat 99% van de ontvangers de kaart minstens één keer opent en dat een groot gedeelte van de ontvangers de boodschap meerdere keren bekijkt en aan anderen toont! Dat maakt het visitekaartje van PixioCard het perfecte marketingmiddel om uzelf in de markt te presenteren.

De voordelen van de PixioCard visitekaartjes

Op de traditionele visitekaartjes heeft u weinig ruimte om extra informatie te plaatsen over wat uw bedrijf doet. Met onze visitekaartjes heeft u de mogelijkheid om een videoboodschap op het kaartje te plaatsen waarmee u een onvergetelijke indruk kunt achterlaten. Wij weten maar al te goed dat de eerste indruk enorm belangrijk is bij ontmoetingen in het zakelijke leven. Daarom werken wij met hoogwaardige producten voor zowel het karton als het LCD-scherm, zodat uw video optimaal tot zijn recht komt.

Visitekaartje van hoogwaardig karton

Geïntegreerd LCD-scherm

Video die direct afspeelt bij het openen

Ingebouwde speaker

Visitekaartje maken met videoboodschap?

Bent u overtuigd en wilt u een visitekaartje maken? Het visitekaartje van PixioCard is een uniek marketingmiddel en wordt afgestemd op uw specifieke wensen. Maatwerk dus. Wij hebben een uitgebreid netwerk van specialisten die u kunnen helpen bij het vormgeven van het visitekaartje. Zowel de print als de video zelf. Wilt u weten hoe het is om een PixioCard visitekaartje te ontvangen? U kunt bij ons gratis een sample aanvragen. Vul het formulier in als u meer wilt weten over de mogelijkheden en bijbehorende prijzen om een visitekaartje te laten maken.

Vraag direct een gratis sample aan

Wilt u meer informatie of wilt u een prijslijst ontvangen?

Vul dan het formulier in en we zenden u een prijslijst. Als u ook een vraag achterlaat, beantwoorden we u zo snel we kunnen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!