De vraag: een dynamische en persoonlijke bedrijfspresentatie

Viavera Recruitment, een Vlaams recruitmentbureau, vierde haar 20-jarig jubileum in stijl en wilde haar opdrachtgevers en kandidaten meenemen in de manier waarop Viavera werkt: dynamisch en persoonlijk. In samenwerking met onze reseller viaVictor hebben wij een stijlvolle A5 PixioCard van hoge kwaliteit ontwikkeld, volledig in de huisstijl van Viavera Recruitment en met een geïntegreerd videoscherm. Op dit scherm werd een persoonlijke boodschap van zaakvoerster Vera vertoond.

Het resultaat: een multifunctionele en persoonlijke marketingtool

De PixioCard kan door Viavera Recruitment voor diverse doeleinden worden gebruikt: als persoonlijke informatiedrager voor kandidaten en opdrachtgever, direct mailing voor prospects en give-away op beurzen en evenementen. Deze krachtige marketingtool draagt bij aan de branding van Viavera Recruitment als persoonlijke en dynamische recruitmentorganisatie met focus op kwaliteit.

Meer over PixioCard bedrijfspresentaties

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!