De vraag: een opvallende offertemap

Van den Noort is gespecialiseerd in afvalinzameling, recycling, grond- en sloopwerken en zand- en puingranulaat. Zij wilde graag een opvallende en aansprekende manier om haar offertes aan klanten voor te leggen, passend bij haar activiteiten. PixioCard ontwikkelde een hoogwaardige offertemap, volledig in de huisstijl van Van den Noort. Aan de linkerkant biedt deze offertemap ruimte voor een A4-brochure, folder en/of papieren offerte. Aan de rechterkant wordt deze informatie ondersteund door een prachtige bedrijfspresentatie op een geïntegreerd display.

De resultaten: professionele en persoonlijke benadering

De luxe offertemap past perfect bij de benadering van Van den Noort: professioneel, duidelijk en persoonlijk. Met deze krachtige branding kan Van den Noort haar (potentiële) klanten nu nog professioneler aanspreken. Deze map is behalve als offertemap ook uitstekend voor andere doeleinden te gebruiken, bijvoorbeeld als beursinformatie of direct mailing.

Meer over PixioCard bedrijfspresentaties

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!