De vraag: een originele en eigentijdse bedrijfspresentatie

In opdracht van onze reseller Offermans Design ontwikkelde PixioCard ontwikkelde een mooie VideoBox voor Centric, volledig in hun huisstijl. Deze videobox heeft een uitsparing voor een klein relatiegeschenk en een geïntegreerd videoscherm. Ook past er documentatie in. Bij het openen van de videobox wordt op het videoscherm een bedrijfs- en productpresentatie van Centric afgespeeld.

De resultaten: een krachtige, multifunctionele marketingtool

Met deze prachtige verpakking en in het oog springende videoboodschap heeft Centric een krachtige en multifunctionele marketingtool in handen. Bijvoorbeeld te gebruiken als welkomstcadeau voor nieuwe medewerkers, relatiegeschenk voor opdrachtgevers of give-away bij beurzen en evenementen. Doordat zowel de video als de verpakking in de huisstijl van Centric zijn, helpt de videobox de branding van Centric versterken.

Meer over PixioCard bedrijfspresentatie

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!