KLM: een innovatief en persoonlijk visitekaartje

Een klein berichtje versturen, maar wel met een grote impact? KLM wilde een origineel visitekaartje laten ontwikkelen waarmee ze kan laten zien dat ze een innovatieve en vooraanstaande luchtvaartmaatschappij is die meedenkt met haar klanten en meegaat met haar tijd. PixioCard vervaardigde een aantrekkelijke videokaart met een geïntegreerd videodisplay en een persoonlijke boodschap.

Het resultaat: een krachtige marketingboost

Met deze persoonlijke PixioCard brengt KLM haar doelgroep in beweging. Behalve als digitaal visitekaartje kan de PixioCard ook worden ingezet als bedrijfspresentatie, direct mail actie of give-away. Dankzij deze multifunctionele marketingtool vertoont het omnichannel resultaat van KLM een stijgende lijn.

Meer over PixioCard visitekaartjes

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!